Ahoj, v létě by jsme rádi s přítelkyní jeli na pár dní hledat do Zillertalu. Má s tímto místem někdo zkušenosti? Mohli by jste mi doporučit, které kešky nesmíme vynechat? Popřípadě uvítáme jakýkoli tip na geocaching v horách! Děkujeme!![]()
co se týče geocachingu v horách, mohu doporučit skvělou oblast serfaus fiss ladis o kus vedle, s naprosto bezkonkurenčníma službama. kesi hafo a nadherný hory za super ceny
Zillertal…lezecká mekka…tam bych vyrazil hned…a nejen pro keše…![]()
No… já bych něco měl
Zillertal, dokonce jeho srdce kolem Schlegeissee, Hintertuxu, mám (zatím, z toho co znám z cesta napříč Alpama [cache]GC1FPN1[/cache] dokonce nejradši. Už třikrát jsem se tam vrátil a vymáknul jsem okruh na 3-4 dny, s maximem vysokohorských keší (8-9, z toho 2 přes 3000 a 2 přes 2800 mnm) a jednu tam snad sám budu publikovat.
Na ten "prodlouženej" víkend 5.7. tam dokonce zvažuju něco jako event - s tím, že si ten okruh obejdu, potřetí a asi naposled
a pak odsud vyrazím něakejma novejma cestama na Cortinu. No… potřebuju nějaký parťáky na Olperer
B)
Dokonce tam mám nějaký FTFka ![]()
a nebyl by jsi tak hodnej a nenapsal alespoň přibližně jak ten okruh vypadá! Díky moc!
Napsal, napsal… říkals v létě? Času dost ![]()
Pojeď s náma toho pátýho července ![]()
(Jinými slovy: je to ve výrobě. Buďto spáchám nějakou tu akci a tam to bude popsaný - v pozvánce nebo v listingu, anebo nespáchám, a pak udělám to vlákno, co jsem taky chtěl, něco jako : doporučené ozkoušené trasy po keších, co za to stojí)
Ok, děkuju mockrát! To bohužel nemůžu, v tý době budeme pracovat na Festivalu, takže vyrazíme až někdy koncem července ![]()
Kdyžtak se připomeň já nevím v květnu přes PM nebo profil na mail, páč já zapomenu, a pošlu ti fahrplan ideální cesty… jste schopní vyjít/vylízt II/III UIAA anebo Olperer vynecháte ?
– podle toho se rozcestí cesta.
Určitě se ozvu! No to ještě nevím, ani jeden z nás nemá vybavení na lezení, takže půjdeme spíš jen tam, kam dolezem po svejch…
Ahoj, když se koukneš na můj profil, tak tam mám 4 kešky z Hinteruxu. Jednu úplně ze špičky cca 3220mnm, ostatní z podkopce. Všechny ale byly pěkný. Ale nebyly to žádný lezecký, ale jen běžně dostupný = turistický keše.
Tou "vysokou" myslíš tu earthku na horní stanici lanovky? B)
– že sis nedošel pro [cache]GC2BGBH[/cache] , když už si tam byl, dyk je to snad jen 300 metrů? ![]()
Tak to mne ted nahrablo [;)]. Nevim jak to ze jsem ji nemel v GPS. Sice bych neprezil ani tech jen 300m protoze to bylo po celodenim lyzovani a na tom kopci bych v lyzakach omdlel po 50ti metrech, ale o ni jsem fakt nevedel :(.
A teď se divam… ty tam mas FTFko :).