GeoCheck česky

Pro ověřování souřadnic pro mysterky jsme použili výborné ověřovadlo souřadnic na GeoCheck.org. Troufám si říct, že se jedná o jednu z nejlepších služeb, co v tomto existují.

Jelikož mi tato služba přijde hodně dobrá, přeložil jsem ji do češtiny a tak je nyní jednoduše použitelná i pro neangličtináře :). Pokud vám budou nějaké přeložené texty připadat nesrozumitelné nebo byste měli návrh na lepší znění, pošlete mi váš návrh a po zvážení mohu českou verzi upravit. Rozhodně si nedělám iluze, že na této první verzi již není co upravovat B)

Ověřovadlo:
www.geocheck.org

Jinak již dříve jsem tuto službu v krátkosti popsal na:

http://www.jirikhun.cz/geocheck-vyborny-nastroj-pro-overeni-souradnic-na-geocaching-1/

Také ho používáme, je to super.
Díky za překlad.

A je tam casovy limit pro vicenasobna overovani, treba pro takove, co lusti mysterky prave pomoci takovych overovacu? :D:D

Je, deset pokusů za hodinu.

Myslím, že ke kačeření patří si zkusit najít kešku ať tam je nebo ne. Samozřejmě netvrdím, že GeoCheck nezkusím :smiley: takže taky díky za překlad.

Hned jsem se kouknul. Našel jsem drobný překlep. Ve větě pod nadpisem Integrace s mapami Google je místo slova "kešku" slovo "kašku"
Integrované Google mapy umožňují jednoduše zobrazit na mapě finální souřadnice pro Vaší kašku, stejně jako zadané waypointy. Kromě toho zobrazíte i jednotlivé pokusy od uživatelů. Rozkliknutím získáte další informace, jako je počet pokusů na konkrétní souřadnice, čas posledního pokusu a vzdálenost od správných souřadnic.
nevím jestli je to naschvál, ale asi ne. Díky za překlad. Váša

To by ses někdy bez ověření naběhal. :smiley:

omlouvam se, chyba, smazano.

Fakt? Tak ty mě asi teprve čekají :smiley:

Díky za připomínku, opravím. Přesně z tohoto důvodu jsem založil toto vlákno.

Sluzba je to vyborna, kdyz jsem nedavno zakladal svoji prvni "opravdovou mysterku", tak jsem se progooglil i na Tvoji stranku uvedenou v prvnim prispevku - a informace mi pomohla, potreboval jsem neco s toleranci vzdalenosti. A preklad je vec chvalihodna, diky za vynalozenou praci, i kdyz sam ji prilis nevyuziju :wink:

Kdyz v Opere kliknu na kteroukoliv vlajecku na uvodni strance, tak se to neprepne na spravnou rec, jsou tam nesmysly - kdyz najedu do rolovaciho okenka, tak se to prepne v pohode. To asi neni primo Tvoje zalezitost, ale treba to muzes vyvojari webu vyridit. :wink:

Edit: clovek by rekl, ze to tam s tou "kaskou" bylo schvalne. :smiley:

Psal jsem mu o Opeře a mělo by to být opraveno. Rychlý to vývojář :smiley:

Ja jsem tester na houby :slight_smile: - dneska jsem nainstaloval novejsi Operu (10), takze uz neoverim, jestli to v te starsi pojede. V nove je to OK.

Ale rychlost je to slusna, to jo! :wink:

Při založení mé težší mysterku jsem o tomto ověřovadle už věděl, a musím říct, že je super. Moc díky za češtinu.