Pro ověřování souřadnic pro mysterky jsme použili výborné ověřovadlo souřadnic na GeoCheck.org. Troufám si říct, že se jedná o jednu z nejlepších služeb, co v tomto existují.
Jelikož mi tato služba přijde hodně dobrá, přeložil jsem ji do češtiny a tak je nyní jednoduše použitelná i pro neangličtináře :). Pokud vám budou nějaké přeložené texty připadat nesrozumitelné nebo byste měli návrh na lepší znění, pošlete mi váš návrh a po zvážení mohu českou verzi upravit. Rozhodně si nedělám iluze, že na této první verzi již není co upravovat B)
Hned jsem se kouknul. Našel jsem drobný překlep. Ve větě pod nadpisem Integrace s mapami Google je místo slova "kešku" slovo "kašku" Integrované Google mapy umožňují jednoduše zobrazit na mapě finální souřadnice pro Vaší kašku, stejně jako zadané waypointy. Kromě toho zobrazíte i jednotlivé pokusy od uživatelů. Rozkliknutím získáte další informace, jako je počet pokusů na konkrétní souřadnice, čas posledního pokusu a vzdálenost od správných souřadnic.
nevím jestli je to naschvál, ale asi ne. Díky za překlad. Váša
Sluzba je to vyborna, kdyz jsem nedavno zakladal svoji prvni "opravdovou mysterku", tak jsem se progooglil i na Tvoji stranku uvedenou v prvnim prispevku - a informace mi pomohla, potreboval jsem neco s toleranci vzdalenosti. A preklad je vec chvalihodna, diky za vynalozenou praci, i kdyz sam ji prilis nevyuziju
Kdyz v Opere kliknu na kteroukoliv vlajecku na uvodni strance, tak se to neprepne na spravnou rec, jsou tam nesmysly - kdyz najedu do rolovaciho okenka, tak se to prepne v pohode. To asi neni primo Tvoje zalezitost, ale treba to muzes vyvojari webu vyridit.
Edit: clovek by rekl, ze to tam s tou "kaskou" bylo schvalne.