V pripade nezavaznej objednavky, kedze bankove prevody medzi SK a CZ su stale drahe, uvedte, prosim, do poznamky "CZ", aby ste sa mohli v buducnosti spojit a previest nejake "zdruzene" platby, namiesto individualnych.
Prosim, v tomto vlakne nic neobjednavajte. Tu mozete akurat tak diskutovat o dizajne GC, o objednavani Custom GC na Oakcion a ostatnych suvisiacich temach.
Pripadni investori nas mozu kontaktovat na: [mail][email protected][/mail]
Nejdřív jsem nechápal, proč je na minci nic neříkající čtyřlístek, ale pak jsem pochopil, že je to hlavní logo slovenských stránek. Přijde mi to jako maximálně nudné, stejně jako ještěrka, která mi už taky pěkně pije krev
To jsou mi novoty, nebylo driv na gc.sk logo s necim zlatym? kompasem?
Naposled jsem si poridil Tatranskeho Sysla (2007), ten zůstal v prackách začínajúceho kešera, tak bych moh vypustit tenhle s nazvem Luck of the Slovak, i kdyz Svateho Patrika uz letos bylo.
EDIT: neuveritelne, postesknu si nad zaseknutym coinem a drzitel ho behem 20 minut po vic jak pul roce umisti do cache
Souhlas se všema, ten GC je fakt nuda a vůbec nevyjadřuje SK… je to propagační GC pro server? První co mne napadlo, když jsem ho viděl, je co mají SK společného s Iry a jejich svátkem..
Ten geocoin je divný. Čekal bych něco co bude vyjadřovat, že je ze Slovenska. Sviště nebo co to je mám a je pěkný. Chtělo to pokračovat podle původního z roku 2007. Na Slovensku je hodně míst co můžou být na coinu.
Což o to, viděl jsem horší coiny, tenhle docela jde. Ale jak píší kolegové výše - co má společného se Slovenskem? Jabych navrhoval siluetu Čachtického hradu