GEOCOIN 5 YEARS CWG

JPAgeo a Poník pro Vás připravili k pátému výročí CWG výroční geocoin, který si budete moci zakoupit na nádvoří zámku v Nebílovech ve stánku "REGISTRACE". Geocoin dostanete z rukou JPAgeo :slight_smile:

Ke geocoinu je vyrobené speciální Anniversary CWG - 5 Years
1 ks geocoinu + 1 ks CWG - celková cena pouze v den ME bude 200 Kč

Rozměry: 43 x 3 mm
Obě strany jsou ve 2D
Vlastní ikona: ANO
Prefix: ME

Po Mega-eventu bude možno coin zakoupit v eshopu za cenu 250 Kč

Budou ke koupi i samotná CWG bez coinu?

Nevím.
Dokud se k věci nevyjádří owneři mincí JPAgeo s Poníkem, platí informace že speciální Anniversary CWG - 5 Years budou součástí geocoinu za cenu 200 Kč.

Krásná cena, to se musí podpořit.

Náhodou asi nebude nebarevná verze, že?

Tento geocoin nesmí v mé sbírce chybět :slight_smile:

Už se na něj moc těšíme! :slight_smile:

Pěkný,doufám,že se na mě dostane:)

Ve kterem? Lesti to neni reklama.

Bude možné koupit GC jinak než v Nebílovech? Ať bych moc rád, nedostanu se tam.

CWG nejsou samostatně prodejné, jsou k minci jako dárek (poděkování) za nákup. Pokud jí chceš samostatně, budeš se muset domluvit s někým, kdo nebude mít po koupi mince zájem o CWG a tak ti ho přenechá.

Vypadá docela dobře. Za dvě stovky ho asi koupím, ať máme v keších co hledat :slight_smile:

Ještě přidávám jeden obrázek…

a ikonku :slight_smile:

Mohu poprosit o odkaz na eshop? Na ME se bohuzel nedostanu :frowning:

Honzo, bude i s věnováním? :wink:

Byl jsem na megaeventu , ale nějak jsem nenašel tento hezký coin, také bych měl o něj zájem, kde pak se dá dostat?
Dík moc

Ahoj. Coin je krásný. Zakoupili jsme jej včera na ME, ale nějak se mi nedaří jej aktivovat. Poradí někdo? geocoin-land.com má nějaké problémy s MySQL databází na svých stránkách. Nebo se aktivuje někde jinde?

to pekackovi: normálně zadej kod na stránce geocaching.com, jako kdyby jsi ho chtěl zalogovat a tam tě to už povede

Taky mi to nešlo, ale když zadáš při aktivaci trackovací kód a pak klikneš na zaslat aktivační kód na mail, tak to aktivuješ :slight_smile: