Co mám dělat pokud jsem během jednodenního putování vyzvedl a do jiné cache vložil geocoin, ale zapoměl jsem si poznamenat kod. Kontaktoval jsem nálezce, přes gc.com, ale zatím žádná odezva. Na cache GCHYA6 - Džbán jsem ho fyzicky uložil (ale stále “visí” na Wogatisburgu) a podle textu v logu ho Rosomak2 vyzvedl. Lze s tím něco udělat? Nebo musím pouze čekat na Rosomaka2 zda se ozve?
ahoj napis Rosomakovi2 cez profil na gc.com, aby Ti poslal kod mince, virtualne ho vyber, vloz do cache kde si ho dal a napis Rosomakovi2, nech ho vyberie
Nebo napiš majitelovi. Tomu se to číslo zobrazuje na stránce s mincí.
Díky za promptní rady. Obojí jsem udělal, ale stále nic. Majiteli jsem napsal hned v pondeli a Rosomakovi včera. Tak mi asi nezbývá než čekat.
pripadne napis poznamku na stranku cache, kde si ju nechal, ze je tam geocoin a nech Ti to posle dalsi nalezca
Rosomák, nejneohrabanejší zástupce celedi kun, zastupuje samostatný rod Gulo Storr., vyznacující se timito znaky: telo jest silné a nízké, ocas krátký, velmi kosmatý, krk silný, krátký, hrbet prohnutý, hlava velká, tlama protáhlá, pomirni tupi zakoncená, koncetiny jsou krátké a silné, neohrabané tlapy petiprsté, ozbrojené ostre zahnutými, se stran smácknutými drápy. Lebka se podobá lebce jezevcí. Chrup skládající se z 38 zubu jest velmi silný, trhák nahore i dole silni vyvinutý, špicák v horní celisti jest postaven šikmo a dvakráte tak široký jako dlouhý, dolní špicák jest delší než širší.
..ten neviem ci sa ozve:(
.Rikitan, Ty mas ale uplne geocachersku prezyvku
…Pojď se mnou tam, kde nebe je vysoké a modré a kde oblaka bílá rychleji než kde jinde plují.
… slysis tu pisen vetru v korunach borovic? slysis tu pisen dalek zavratnych? … :)))
Ano ale toto je verze 2 (Rosomak2), takže předpokládám, že stejně jako Windows se verze od verze liší, i Rosomak2 se bude lišit od klasického rosomáka