Cilem projektu je vypusteni geocoinu a tim upozornit na ceskoslovenske legie - nechci rikat propagovat, protoze zde rozhodne nejde o komercni vec
My jsme GC dnes ziskali a vypada oproti fotografii o mnoho lepe, je nam az lito ho pustit do sveta mudlokaceru , ale slib je slib … .-)
P.S. rozhodne je dobre listing GC venovat problematice legii, legionarum viz projekt …
kdyz ctu reakce - nemohu mluvit za obec legionarskou a cokoliv vysvetlovat , tak radeji popisu nas pribeh - ono to tak trochu zapada
Pri sestavovani rodokmenu jsme narazili na nekolik pradedu, kteri bojovali na ruske fronte v cs legiich Pres tento fakt jsme dostali k problematice cs legii, ktera nas zaujala a rozhodli jsme se na toto tema udelat kesku .Jelikoz jsme pri listingu pouzili materialy z nekterych webu , zejmena z webu Cestna vzpominka - chteli jsme pouziti techto materialu mit schvalene od autoru , ktere citujeme (ted se mnozi mozna smeji az se za bricho popadaji Zaroven jsme oslovili i obec legionarskou a brouzdani na jejich webu jsem objevil projekt - viz link nahore. I my jsme ponejprv napsali mail a na tento cca 14 dni nikdo nereagoval. Tak jsem tedy tam zavolal a po telefonatu to slo uz raz na raz, poslal jsem svoji predstavu o listingu a obratem jsem si dosel pro GC - po podepsani formalni dohody o spolupraci (pozor - nezamenovat s jinym druhem "spoluprace" jsem si odnesl GC.
Jinak - moje subjektivni dojmy - pan Gabor, se kterym jsem GC vyrizoval byl velmi vstricny a ochotny a GC tam ma jeste plnou krabici - nicmene i tak si myslim, ze je pruchodnejsi predstavit jim svuj projekt - listing a neocekavat od obce legionarske vyraznou aktivni podporu ci ucast . V celem nasem projektu tj kes na tema cs legii a GC venovany poruciku Gayerovi jsme si vse pripravili sami a GC od CSOL byl pouze tresnickou na dortu . Spolupraci CSOL na Wherigu si nedokazi dost dobre v realu predstavit . Nejake GC CSOL bezi jiz svetem viz i odkaz kde jsou v tabulce.
p.s. poslal jsem link na tento thread na Obec legionarskou
Dnes jsem dostal reakci na mail, uvidíme jak dopadne případná realizace… ČSOL je u mne jeden z důvěryhodných partnerů, který se nenechá politicky ovlivňovat a už proto bych ráde ten coin získal do inventáře…
aby jsme si vsichni dobre rozumneli
CSOL je [color=red]Cesko Slovenska Obec Legionarska[/color] !
Nejsem si jist vazbami na stranu s brkem ve znaku
myslim ze to bylo i patrno hned z prvniho prispevku a odkazu !
Brkouni dnes nic neovlivňují (bohužel? naštěstí? těžko posoudit) a z vyjádření ČSOL mám většinou dobrý pocit… ono i Český svaz bojovníků za svobodu občas řekne nahlas co jak má být… ale oba hlasy jsou slyšet málo a tak se ve zprávách 5.5. dovíme od patnáctiletých děcek u Rozhlasu v Praze že neví co se tam dělo v roce 1945. Na otázku o vzniku samostatného Československa by to bylo jistě stejné… Ale nebudeme odbočovat od tématu coinu…
Již jsou další Legionářské GC připraveny k distribuci ke kačerům, kteří chtějí a pomohou propagovat 90 let obce Legionářské a historii Československa a hrdinství našich ale i jejich předků!
P.S. Jsou nabízeny jen vážným zájemcům, protože pokud si chcete pořídit LegioGC do sbírky tak je prodává snad http://www.army4u.cz/eshop/228-mince-sol-praha.html , který je pro Obec Legionářskou vyráběl a nějaké mu asi zbyly…
Tak mám obavu, že chvilkové probuzení v Československé obci legionářské zase pominulo.
Před nějakou dobou se ozvali, začli něco řešit, ale opět zase neragují
V sobotu byl po x-letech manifestační sněm, poslední dva týdny neřešili nic jiného než právě přípravu a organizaci této akce. víc možná bude vědět Pedrovi.
Již jsou rozesílány další smlouvy, přišla ti už do emailu?
Pokud ne tak se ozvy na můj email, a opravdu jak psal Sedento,
ten Manifestační sněm sežral kvanta času,
tak teď pište všichni na mě,
ještě jsou nějaké volné GC!