Geocoin Club

Ahoj,
máte někdo praktickou zkušenost s tímto klubem, placeným Subscription http://www.geocoinclub.com/ a možností nákupu password protected GC na http://www.geocoinstore.com/? Vzhledem k mé špatné angličtině jsem moc nepochopil ten mechanismus. Chtěl bych si objednat konkrétní GC, které jsou password protected (GCC Member Store) a v těch podmínkách Subcribe se nějak nemohu zorientovat.

Díky za radu

Ja v tom jedu na zkousku, takze jsem si objednal zasilani jednoho coinu po dobu 6 mesicu. Moc se mi totiz libil breznovy geocoin. Objednat se da 1 - 25 stejnych coinu na 3 nebo 6 mesicu. Vice coinu samozrejme lepsi cena. Spolecne s pravidelnou zasilkou coinu dorazi i mesicni zpravodaj s kodem pro nakup coinu v MOS (Members only shop/Obchod pouze pro cleny). Tot vse. Nevyhoda je, ze clovek moc netusi jake coiny vlastne prijdou. Jak jsem rekl, zatim to jen testuji. Jinak breznovy uz dorazil a je moc pekny.:slight_smile:

No mně to přijde trochu podivné, protože jestli to dobře chápu, máš subscribe za 69USD (6 GC během 6měsíců, což je více než 10USD na jeden GC). K tomu ještě dalších 9USD za International Shipping (je uvedeno per period, takže předpokládám že zaplatíš pouze jednou). Je to tedy celkem 78USD za 6 GC během 6měsíců a ještě není jasné jaké GC to budou (a platíš předem).
Já mám zájem pouze o GC v GC member Store (celkem 5GC).

Chapes to spravne, je to tak. Uz ted uvazuju, ze dalsi obdobi si asi neprodlouzim.

Mohl bys prověřit jak je to s tím heslem? Podle textu mi připadá, že každý měsíc dostaneš password pro výběr GC z GCC Member only. Ale už nevím jestli na něj můžeš koupit neomezený počet GC, nebo pouze podle typu Subscription.
Já bych měl zájem o 5GC z nabídky Members Only, ale samozřejmě nemám heslo. A přijde mi poněkud podivné abych kvůli tomu platil za něco, co vůbec nechci.
Prostě moc nechápu ten princip.

Má někdo aktuálně aktivní období na GCC a byl by ochoten poskytnout heslo pro User Memeber Only Store? Chtěl bych objednat nějaké member GCC geocoiny. Případně pokud by někdo objednával bych se přidal.

Díky moc