dík za odezvu. to zvažuji jako poslední možnost. fakt nevím, co ho k tomu vede, že jej má tak dlouho. koukal jsem i na jeho aktivitu na GC.com a docela jo. po vyzvednutí tohoto GC udělal dalších 15 keší. nicméně nerad bych nějaký veřejný pranýřování apod. pokud jsou nějaký jiný možnosti.
ten nick je Giorgio 84 viď (dá se to dohledat) No, jelikož byl naposled 6.8.2009 přihlášenej, tak bych to tipoval, že je buď na dovolený a nebo to zabalil
Giorgio 84 neznám, ale mě se stalo, že můj TB někdo měl dva měsíce, a pak ho normálně poslal dál. Tvůj GC má dokonce i úkol, takže je možné, že čeká na příležitost, aby ho posunul dál. Třeba má cestu do Mexika (takhle mi nějaký Maďar držel TB, a pak ho zavezl až do ČR)
Stejne uz vscihni vime, kdo to je Je to otazka nekolika kliknuti - podivat se na tvem profilu na tvoje mince a kdo je ma
Divim se, ze jsi tuhle minci pustil. Ja uz do sveta poustim jenom mince pod 200 korun. Tyhle hezke, pohyblive mince nechavam ve sve soukrome sbirce…
Doufam, ze se tvoje slunecni mince brzy objevi v nejake cachi. Take se mi "ztratila" (respektive ji nekdo ukradl) jedna pekna mince - Jin-Jang. Od te doby prave ty drazsi mince neposilam.
Hodne tam delaj ty ukoly. Ja ted mela doma gc pres mesic, protoze mel putovat po werigovkach, ty ale nedelam a je tam psano, alespon do nejake pekne mysterky. Bohuzel jsem se mesic na zadnou mysterku nedostala, tak sem ho mela holt u sebe.
Jinak nekteri lide treba i zapominaji, ze je maji u sebe a najdou je po case, pripadne, jak jsem uz rikala, cekaji az budou moct splnit ukol, nebo je to treba velky tb, ze ho nemaj kam ulozit atd. Moznosti je mnoho a mesic dva mi pripada jeste prijatelna doba. Horsi kdyz ho ma pul roku, to uz je blby.
A co me stve je, kdyz nalezci nelogujou pri logovani kese rovnou i vyzvednuti tb ci gc a clovek nevi kde jsou.
V takovem pripade je slusne napsat k tomu TB nebo GC log typu Write Note a situaci vysvetlit. Nebo napsat mail primo majiteli. Osobne u svych predmetu preferuji prvni pripad - protoze logy zustavaji v prislusnem listingu a pri kontrole predmetu je snadno najdu.
s tím použitím GRAB IT mě taky napadlo, že anglicky asi neválí nebo si nepřečetl doprovodný popis, co to znamená. ale kdyby ho někde vložit, tak se mohl objevit ne, pokud by to někdo další chtěl zalogovat jako FOUNT IT?
na rovinu, ztrácejí se GC často? pokud jo, tak se na to příště vyprdnu. teď plánuji vypustit několik TB, který mi nepřijdou tak atraktivní. doufám, že se jim bude dařit lépe.
TB může být zajímavé, jen je třeba brát v potaz potřebnou trvanlivost předmětu. Jak již psal Werg, GC nad hodnotu 200 Kč bych nevypoštěla, nebudu dělat charitu aby někomu ležel v šupleti. To si raději prohlédnu pěkné sbírky co lidi nosí v albech a krabicích na Eventy. Často je pak možno vidět pohromadě celé serie.