V těchto dnech dokončujeme výrobu geocoinu se "scifi" tématikou. Mince svým designem volně navazuje na letošní veleúspěšný geocoin ARH 2011. O jedinečný design se v obou případech postaral geokolega Torfík, se kterým jsme začali úzce spolupracovat. Dobrou zprávou je, že s Torfíkem připravujeme další i mince, kterých se brzy dočkáte.
Geocoin bude k dispozici ve dvou klasických verzích AS a AC. Dále pak ještě ve dvou limitkách - Lesklý nikl a černý nikl.
Geocoin má velikost 45 x 45 mm a tloušťku 5 mm
Celkem jsou zatím připravené 4 varianty.
Předpokládaný termín distribuce je 14 - 15. prosince 2011
Nechci mluvit za scorpiony, ale jak psali ve svém příspěvku "Předpokládaný termín distribuce je 14 - 15. prosince 2011"
To, že si někdo napsal Ježíškovi bylo nejspíš myšleno, že projevil zájem o coiny a teď je na Ježíškovi, aby je sehnal
Mohl bych se ptát přímo, ale možná to bude zajímat i ostatní: V čem spočívá označení XLE u některých mincí? Chápu, že je to zkratka (extra limited), ale počty nabízených mincí s tímto označením jsou stejné jako počty mincí bez označení. Díky za vysvětlení.
Zkoušeljsem objednat verzi Antique Silver a Antique Copper a stále mi to píše, že v nákupním košíku nic nemám, přestože mi to vždy napíše že položka byla přidána.
V shopu jsem přihlášen.
Antique Cooper už je bohužel vyprodaný. To je nejspíš důvod, proč tě to nepustilo dál, protože než jsi dokončil svoji objednávku, koupil poslední kus někdo jiný.
Pokud by náhodou problém přetvával, doporučuji použít prohlížeč Firefox Mozzilu.
Internet Explorer má v sobě v poslední době hodně chyb.