Geocoin z uhlí

Ahoj kačeři,

Chci se zeptat jestli byste někdo měli zájem o tento geocoin. Je ručně vyráběný z uhlí. Velikost 2" a tloušťka 6,2mm. Získal jsem kontakt na výrobce v americe. A budu si ho objednávat. Cena asi 12 dolarů + nějaký poštovný.
Jestli budete mít zájem objednám jich víc. Juraf369

ještě druhá strana

Už ho mám doma, tak se nepřidám. Byl jsem docela překvapen nízkou hmotností, ale velikost, zejména tloušťka, je ohromná a mince je úplně jiná než všechny ostatní. Já jsem nakupoval na eBay za vyvolávací cenu, ale momentálně je výhodnější objednávat za ceny z obchodu.
Hodně zdaru.

Jak je to odolne?

Připomíná to trochu dřevo. Lámat jsem to nezkoušel, ale pád na zem vydržel bez problémů.

A nešpiní to? (uhlí)

A hoří to?:smiley:

to by bylo drahé topení nemyslíš??

Vůbec ne. Není to klasická "briketa", spíše je to slisované.

Pošli mi dvě stovky na účet a já to zkusím. :smiley:

Je peknej, zajimavy napad. :slight_smile:

http://www.coalcache.com/html/products.html

není ale z čistého uhlí je tam pryskyřice. Samotné uhlí je na takovéhle věci příliš křehké. Tedy alespoň to Kladenské. :slight_smile:

Tak jsem pořád přemýšlel, co mi ty mince připomínají, a už jsem na to přišel. Jsou to takové přerostlé kameny na dámu.

Tomuhle uz bych nerikal snad ani geocoin… :slight_smile: Ale pryskyrice je slusnej matros, delaj se z ni knofliky a jine serepeticky, zrejme nekdo dostal dobrej podnikatelskej geonapad na netradicni nizkonakladovy GC. :wink: Kazdopadne zatopit s tim v klidu pujde, kdo byste chtel zkusit, hori dobre! :smiley:

Nízkonákladový tento geocoin určitě je. Je totiž dělaný ručně a bylo ho vyrobeno relativně malé množství. Výrobní náklady neposuzuji, ale je to v podstatě rarita a cena je srovnatelná s čínskou velkoprodukcí.

dnes objednávám.

Juraf369

Jestli jsi to jeste neobjednal, tak bych si prosim taky jeden vzal. Diky!

Psal jsem ti SZ, ale na tu jsi nereagoval :expressionless:
Taky bych jeden bral.

tez sem psal SZ a nic :frowning:

takze jsem treti, kdo by chtel

Možná by bylo dobrý ho nabídnout těm co topí CWGčkama. Tohle bude mít větší výhřevnost. :smiley: :smiley: :smiley:

Další objednávky už nepřijímám !! Objednávka je odeslaná.

Juraf369