Ahoj,omlouvam se za, mozna trivialni - dotaz. Podle inventory listingu cache GC1AZ8X by tam mely byt tri trackables, ale nasel jsem tam vcera jeden geocoin, uplne jiny. Mam ho doma. Dotaz zni: Cekat na predchozi log? Drzet ho do te doby doma? Proste, co s tim? (jsem v GC novy a zatim jsem se s tim nepotkal).Mozna to lezi nekde v diskuzich, ale je jich, jak maku. Mozna pomuze pripomenuti i ostatnim zacinajicim. Diky.
Pockat, az ho predchozi kacer zaloguje (vlozi). To muze nekdy trvat i dele, protoze to muze byt kacer, ktery je tu treba sluzebne nebo na dovolene a nema momentalne pristup na net. Pockal bych tak tyden nebo 10 dnu a pokud nic, tak mu napis a pozadej ho, at ho do kese vlozi. Pokud to bude stale bez reakce treba dalsi tyden, tak pouzij volbu "Grab it", kterou ho natvrdo prevezmes. To by ale mel byt az krajni pripad a az po cca 2 - 3 tydnech bez reakce.
ahoj, mel bys napsat do logbooku a nasledne i do logu na netu OUT:GC, pak cekas, az ho zaloguje ten kacer, co ho tam dal (muze to trvat i dele - napr. je tam na dovolene, na sluzebce - bude logovat, az se vrati), pokud to bude trvat dele jak tyden, napsala bych poslednimu nalezci zpravu, jestli nezapomnel logovat.. a pak si ho vyzvednes teprve ty z kese a nasledne vlozis do jine. Pokud to bude trvat nejak dlouho a posledni nalezce nebude reagovat, tak ten GC muzes grabnout (v nabidce logu u coinu).
kapsa byl rychlejší ![]()
Ruka byla rychlejsi;). I kdyz - na to, ze je nezalogovano jsem prisel stejne az doma. A kacerovi, ktery ji ma vyzvednutou z predchozi schranky uz jsem psal.
Tema asi vycerpane, dekuji za vypomoc.