Geocoiny na eBay

Ahoj,
protoze momentalne nevlastnim embosovanou platebni kartu (na vymene za starou se pracuje), nemohu mit aktivni PayPal.
Byl by nekdo ochotny zkusit mi na eBay vydrazit nekolik minci?
Samozrejme s provizi?

Není problém. Kontakt ICQ, profil GC.COM.
Embosovaná karta pro PayPal není nutná.

To máš pravdu, já osobně vlastním nespočet platebních karet a jen jedna je embosovaná, ale je tokreditka, debetni mam VISA a je normální. Jedinej problém byl v tom že KB automaticky nepovoluje platbu přes internet a je potřeba si to dodatečně zařídit(asi 2 pracovní dny práce pro KB).
Proto si myslím, že je jen potřeba zjistit jak je na tom tvoje karta a pokud máš MasterCard nebo VISA, tak v tom nebude problém.

Na PayPal lze i nalejt penize bankovnim prevodem, rikaji tomu TopUp Accout. Z eBanky to trvalo 3 dny, zadnej fofr… ale pouzitelny to je.

Embosovaná karta je taková karta, která má reliéf (vystouplé jméno majitele a číslo karty). Slouží to k tomu, aby ji mohl použít někde, kde nemají elektronický platební terminál (vloží se do takových kolejniček a přejede tzv. "žehličkou"), čímž se reliéf obtiskne přes kopírák jako důkaz, že jsi tam byl a tu kartu k platbě použil.

Jinak - PayPal mám na tu nejobyčejnější VisaElectron neembosovanou kartu k Postžiru (vlastně už si jí držím jen kvůli tomu ;o)

Ahoj,
nemate nekdo zkusenost s tim jak presvedcit amika, aby poslal coin do CR?

Vety typu: platim PayPalem, zaplatim vsechno postovne apod se nesetkaly s uspechem…
Na otazku proc ne, kdyz prachy vidi hned po provedeni platby mi odpovedel:
[b]Because if the package gets lost I have NO protection from PayPal. You could file a claim with PayPal to get your money back and I would be out the item. I am taking all of the risk and you none.

• ranhefner[/b]
    cimz me teda odzbrojil … :frowning:

Což je mimochodem věc, která se už dneska skoro nepoužívá :smiley:

Jo mám. Doporučuji si vybrat Power Sellera. Už jsi od něj něco vydražil? Přesvědčovací metodu používám stejnou. Tenhle amík se vyloženě bojí a myslím, že v té odpovědi nemá tak docela pravdu.

Se omlouvám. Blbě jsem si to přečetl a odpovídal jsem na možnost dražby v zastoupení v okamžiku, kdy prodávající není schopen poslat mimo USA.
Co se týče přesvědčování u aukcí kde není uvedeno možnost zaslání mimo USA, tak spoustu prodejců se rozhodne na základě tvého hodnocení ostatními. Alespoň v mém případě se setkávám s pozitivním přístupem.

PS. Jeho jméno jsi sem ale dávat nemusel. ?!

Parkrat uz jsem leckoho presvedcil, nikdy nebyl problem…
Pokud jsem pouzival kouzelne slovicka "paypal" a "ihned" tak to klaplo… s timhle ne…

Proc nenapsat jeho jmeno? On nechal nasi konverzaci u sve akce taky vystavenou!