geocoiny tatra

všechny vás zdravím,
v současné době nechávám vyrobit pamětní medaile ke 160 letům existence značky TATRA. Napadlo, že by se dalo udělat i pár kousků jako geocoiny. Byl by zájem?

Coin asi ne, ale zajímalo by mně, jak je to s tou medailí.

cca. za měsíc budou hotové. Je to medaile ke 160 letům existence značky TATR. Bude ve třech povrchových úpravách (zlato, stříbro, bronz) a cena za kus 120,- (360,- za všechny). Prozatím bude vydána jen jedna varianta.

Určitě bych měl zájem, nejlíp o oba.

Jo dík, zatím zájem není.

Pokavad coiny nebudou … rad bych medaily, min. s tou 148. Prosim te tedy o info, klidne na kontakty v profilu nebo SZ, kde budou k mani.

Dekuji ti :slight_smile:

A není Tatrovka krásnější z profilu? Takto je to auto jako každé jiné…B)

byly i jiné návrhy ale nakonec jsme se shodli, že tyhle jsou nejlepší…co nejdřív přidám info, kde objednat atd.

160 let Tatry? Vzhledem k tomu, že ta značka byla zavedena ve 20. letech 20. století, je to zajímavé výročí…

tak minci bych bral :slight_smile:

Není dávno co jsem v Kopru byl na stodesátém výročí, tak starý snad nejsem :slight_smile:
Určitě bych bral, jako každý tatrofil :slight_smile:

Mam zajem urcite bud o medaily nebo radeji GC. Rodice me partnerky v Tatre prozily cely zivot, mamka jako sefova Vypocetniho strediska (a to bylo neco ! :slight_smile: a tatka jako kovar a pozdeji sef kovarny.

Pokud by byli i jako geocoiny tak určitě beru, ale nevím kam by si ti vešel text + trackovací číslo, leda nechat ho vygravírovat na bok.

Já si objednávám Coin s tou 148 supér rozhodně to realizuj.Díky

Zájem o GC ve zlaté barvě by jsem měl. Bernardyn

Geocoin na téma Tatra není špatný nápad.
Jen ale ta říkanka je taková… no… infantilní, podle mého NÁZORU se na geocoin nehodí.
A tatru na něm bych taky raději viděl spíše z pohledu předo-bočního (jak se to jinak píše…?) než jen předního.

Ale jinak OK, když na to máš prostor, finance a možnosti, jdi do toho, měl bych taky zájem.

Souhlas, když se změní říkanka, rádi si ho objednáme…
Říkanku bych vynechal a raději nahradil nějakou propracovanou zadní stranou… Například poslední plzeňský GC je nádherný…

takže asi takhle:
na tomto fóru nabízím exkluzivně v předprodeji pamětní medaile ke 160 letům existence značky TATRA(1850-2010). Bude se jednat o medaile v průměru 42mm v úpravách měď, nikl a mosaz. Předpokládaný začátek prodeje: 20.4.2010.
Cena je stanovena na 120,-/kus. V případě odběru celé sady(3 mince v různých povrchových úpravách) je cena 330,-. Geocoiny zatím nebudou z důvodu velkých finančních nákladů. Pokud vše půjde jak má, tak by se do konce roku mohl objevit i GC.

Případné dotazy směřujte tady ve fóru nebo na mail [email protected]. Na tomto mailu je rovněž možné medaile předběžně objednat.

První automobil se značkou TATRA vyjel z kopřivnické továrny 29.3.1919. 2010-1919=91. Značka TATRA tudíž neexistuje 160 let. V roce 1850 byla pouze založena továrna Ignáce Šustaly, která se zabývala výrobou kočárů. První automobil byl vyroben v roce 1897, první Tatra v roce 1919.