Ahoj, 16.-19.7.2009 se kona v Trencine, SK jeden z nejvetsich cesko-slovenskych hudebnich festivalu (minuly rok cca ~30 tisic navstevniku) … a jelikoz tam jezdim uz nekolik let napadlo me zda neudelat v Trencine v te dobe nejaky mensi cesko-slovensky geoevent, poloha trencina hned za CZ-SK hranicema je na to dle meho idealni. Videl bych to tak, ze by se setkani udelalo nekdy v patek/sobotu dopoledne (10:00 ?), a pripadne by se dalo domluvit a udelat hromadny odlov Trencinskych kesek.. myslim ze by to bylo pekne doplneni festivaloveho programu.. ![]()
Vse je zatim jen v me hlave a neni to vubec domyslene.. spis jsem si potreboval zjistit jestli by o takovyto druh akce byl zajem.
A ja se vas nyni ptam - jede nekdo z geocacheru letost na Pohodu? Zucastnili by jste se takoveho eventu? Co si o tom myslite? Dekuji za veskere pripominky a nazory.
stranky festivalu: www.pohodafestival.sk
poznamka pod carou: k festivalu Pohoda nemam zadny organizacni vztah, jen jako navstevnik, byl jsem na nem poprve v roce 2003 a od te doby jsem zadny rocnik nevynechal. Dle meho je to jeden z nejlepsich CZ-SK festivalu a je na nem znat ze ho organizatori nedelaji jenom kvuli zisku.. slovo "pohoda" v jeho nazvu je dle meho opravdu zaslouzene. Na zadnem jinem festivalu jsem nezazil tak skvelou atmosferu, jako prave na zde.. pro me dalsi duvod proc by si to nejaky paralelni geoevent zaslouzilo ![]()