Geofarm: Pozvánka na první švýcarský megaevent

Tabata2 mě požádala, abych na českém fóru zveřejnil pozvánku na první švýcarský megaevent. Bude se konat 27. - 29. května 2011 poblíž Curychu. Listing je tady [cache]GC2C4WD[/cache], podrobnější informace najdete na stránkách Geofarm.ch.

Již od srpna 2010 http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=2&thread_id=15554&pid=215418#post_215418
chystáme skvadru lovců…

Posouvám nahoru a děkuji Tom007 za upozornění na mou liknavost při prohledávání starých vláken.

A Ty Jirko pojedeš? A vezmeš lehokolo? Vážně bychom o tom začali uvažovat.:wink: Srdečně Tě zdravíme a samozřejmě i všechny ostatní. Švýcarskou kešku ještě nemám a když je to megaevent…:o Děkujeme za pozvání.:slight_smile:

To vypada, ze se tam, sejdeme :wink:

Ahoj, zdravím a vítám ve zdejší tlachárně :). Uvažuju o tom, že bych jel - odjezd v pátek ráno a návrat v neděli večer. Kolo jsem neplánoval, ale to bude spíš tím, že jsem nad tím ještě moc nepřemýšlel. Pokud by se objevil nějaký vhodný cyklookruh s krabičkami tak bych ho asi vzal. Pokud to vyjde, můžeme do Švýcar vyrazit spolu.

Děkujeme za nabídku Jirko. ;)Prozkoumali jsme možnosti ubytování i místo konání megaeventu a budeme o naší účasti hodně přemýšlet. :)Je to lákavá nabídka. Byl by to hezký výlet. Dáme případně vědět.:smiley:

Ahoj, no kdybys mel jeste misto, rad bych jel taky (nosferatu XIII., tedy byvaly mtb-17):slight_smile: ve svycarsku jsem jeste nebyl…

Výborně, 2 x TwiceRaP + 1 x Nosferatu, to by mohl být vydařený výlet. Píšu si do kalendáře.

Panove a damy,
nemate prosim nekdo dve mista volna, velmi rad bych jel, jen zatim nevim jak se tam rozumne dopravit.

Jééé, Poleroku, jen tentokrát jdeme před tebou po keškách a ne až po tobě, to pak bylo děsných DNF v Salzu :-))))

Já jsme ted dal cvičně trasu Velká Losenice - Kostnice na Švýcarské hranice a je to na pohodu po německých dálnicích přez noc, jeli jen nákladáky, dálnice prázdná a za 8 hodin i s jednou spací přestávkou jsme tam byly, takže dojezdově velice dobře…

Ale dle mého je to na čtrtek/pátek/sobota/neděle výlet, ten Salzburg nebo Zell Am See to se za tři dny dalo, toto už je kilometrově o dost dál…

Prošel jsem v práci náš bojový kalendářní plán a zjistil jsem, že vojenské cvičení na Tisé máme už začátkem května, tak by to Švýcarsko opravdu mohlo vyjít. :wink: Ubytovávat se budeme asi bojově v kempu.;):slight_smile:

Ahoj,
pokud by bylo jeste jedno misto v aute i s kolem, rada bych se taky zucastnila vypravy. Nejakou svycarskou kes sice uz ulovenu mame, ale v noci a budec nic jsme nevideli.
Diky za reakci.
Hanka

Ahoj Hanko, budeme na tebe myslet. Místa v autě / autech jsme zatím neplánovali, na to je ještě čas. Jakou máš představu o ubytování? Pokud bychom chtěli bydlet přímo v místě konání eventu tak by to chtělo zamluvit co nejdřív (36 SFR / dospělý / noc), zbývá už jen cca 30 míst ze 100. Jiné ubytování půjde zamluvit asi i později.

Na geofarm.ch mají nabídku ubytovacích možností.

Ahoj Jirko, v ubytování se naprosto přizpůsobím ostatním. Od ceny, kterou jsi uvedl až po vlastní stan se spacákem :-).
Hanka