Tak nevím, ale mapa mi kostičkuje. Je jedno při jaké zoomu, pokud popotáhnu mapu do nějaké strany, kde ještě nebyla načtena, tak se mi dělají vždy stejně velké čtverce viz obrázek.
No vzhledem k pravidelnosti to asi nebude porucha u mě na vedení, navíc použití zoomu to spraví, takže spíš vidím chybu někde ve vykreslování, že si to o správnou dlaždici neřekne.
Teď jsem navíc narazil na to, že mi u souřadnic nefunguje tlačítko “Vložit” souřadnice ze schránky.
Bylo by dobré se naucit, ze si nevymýšlím! "Zjevně se s tebou jeden z tileserveru nebaví." opravdu znamena presne to, co je tam napsane. Projevuje se toprave tou pravidelnosti, protoze se jednotlive mapove dlazdice berou postupne z nekolika serveru. Proto ti vypadne kazda X-ta dlazdice. U teto konkretni mapy jsou servery tri - A, B a C. S jednim z techto tri serveru se ti nedari spojit, proto kazda treti dlazdice chybi.
Kazdopadne me se ted dari spojit se vsemi, a mapa mi funguje normalne.
Pochopil jsem to tak, ze kdyz v seznamu nebudu mit zopbrazeny nejaky WP, na mape se neobjevi. Ale tak se mi to nechova. Bod se na mape objevi, ma i caru od pavouka, jen neni oznacen ikonkou prislusneho WP. To je umysl?
Co se týká pavouků, tak o tom vím. Nejdřív jsem si říkal, že budu !uset i toho p avouka filtrovat, ale pak si zase říkám, že to není úplně blbý nápad, aby to takto ukazovalo, že tam někde něco schovaného je…
Ja tam ten bod vidim, jen nema ikonu a vede k nemu pavucina.
Pokud pavucinu zmizim (najetim na jinou kesku), zmizi i ten bod. Mne nevadi, ze se se zobrazenim pavuciny ten bod objevi, kdyz ho muzu zase zmizet. Jen jsem se ptal, zda je to tak mysleno.
Z hlediska laika - uživatele - ten pavouk je úžasný. Pravda, byla jsem zvyklá na "skákací" bodíky, ale toto je přehlednější.
Mě se to moc líbí. Skvělá je tam i ta "tlustá" čára, která (dle mého chápání) ukazuje jak jdou bodíky za sebou. Takže na plánování trasy to nemá chybu.
Funguje to i při přiblížení a oddálení a pavouka "vypnu" "najetím" na jinou kešuli a zase "zapnu" při "najetí na bodík, který k pavoukovi patří, super.
Ta tlusta cara spojuje jen fyzicke a virtualni stage v tom poradi, jak jdou abecedne zasebou. Pokud byl autor kese trochu pri smyslech, tak to hezky ukaze trasu multiny.
Stále se mi jako BM při aktualizaci stavu PMO keše tmění stav na Mimo provoz a typ na Unknown. Tak si říkám, jestli to není spíše nějaké omezení GS, než chyba GG.
Dost mi pomuze, kdyz si v rozsirenem nastveni Geogetu zapnes gclive.debug na 1, restartujes Geoget, a pak zkusis nejakou tu PMO kes zaktualizovat. Pak bys mel mit v datovem adresari v podadresari TEMP soubory se zachycenou API komunikaci. Ty mi posli. Diky! (bacha, pri spusteni GG se ten temp sam smaze.)
Nepublikovaná? :o Není moje, jen jsem ji nalezl. Navíc, jak jsem psal, dělá mi to u všech PMO keší, např. i Sněžku [cache]GCY8PR[/cache], kde myslím o publikování není pochyb.