Stáhnul jsem si dnes novou verzi GeoGetu 2.10.4.802 a nepodařilo se mi úspěšně vygenerovat statistiku na GC.cz. Problém bude zřejmě v Odznáčkách v modulu: CalcBG a Badges, které když zakáži, tak se statistika vygeneruje. Vyskočí hláška 10818
. Bude to dotaz asi na DrakMraka, má stejný problém někdo další? Díky za pomoc.
Jde asi o problem s poctem obrazku v galerii u kese. Mozna podobny problem resim s obrazky v listingu. V novem API to asi funguje trochu jinak nez driv a nez se ocekava, chce to vyzkum.
Stáhnul jsem si dnes novou verzi GeoGetu 2.10.4.802 a nepodařilo se mi úspěšně vygenerovat statistiku na GC.cz. Problém bude zřejmě v Odznáčkách v modulu: CalcBG a Badges, které když zakáži, tak se statistika vygeneruje. Vyskočí hláška chyba 1.jpg a poté chyba 2.jpg. Bude to dotaz asi na DrakMraka, má stejný problém někdo další? Díky za pomoc.
Od minulého týdne mám tentýž problém. Od posledního generování statistik po výskyt této chyby jsem k jednomu logu přidal dva obrázky, jinak nic.
Stahnul jsem novou verzi GeoGetu 2.10.4.802, vygeneroval jsem statistiky a vse OK. Modul CalcBG a Badges pouzivam.
Ale uz jsem 1,5 mesice prispendlen doma a na cache se mohu koukat jen na mape a pres street view a tak mne v databazi zadny novy nalez, za tu dobu, nepribyl.Do databaze pridavam vylustene mysterky a multiny a samozrejmne aktualizuji dabazi. V teto dobe jsem pridal jen jeden obrazek k jedne vylustene bonusove cache, jinak nic.
Stahnul jsem novou verzi GeoGetu 2.10.4.802, vygeneroval jsem statistiky a vse OK. Modul CalcBG a Badges pouzivam.
Ale uz jsem 1,5 mesice prispendlen doma a na cache se mohu koukat jen na mape a pres street view a tak mne v databazi zadny novy nalez, za tu dobu, nepribyl.Do databaze pridavam vylustene mysterky a multiny a samozrejmne aktualizuji dabazi. V teto dobe jsem pridal jen jeden obrazek k jedne vylustene bonusove cache, jinak nic.
Já jsem stáhl novou v. 2.10.4.802 a poté zalogoval novou keš(s 3obrázky) a následně neúspěšně generoval statistiku. Poté jsem zjistil, že když zakážu CalcBG a Badges, tak to proběhne vše v pohodě.
Zadny jiny modul s obrazky nepracuje, proto to dela jen BG. Ale myslim, ze to neni verzi GG, spis nejaky problem v logu/obrazkach u logu. To bude asi muset zkoumat Drak.
Demkesak mel stejnej problem. A je to presne v tom poctu obrazku v galerii - mel jich presne 200. Vypnuti odznacku na fotky nepomahalo. Zabralo az pridani fotky k nejakymu logu aby jich bylo o jednoho vic :)
Demkesak mel stejnej problem. A je to presne v tom poctu obrazku v galerii - mel jich presne 200. Vypnuti odznacku na fotky nepomahalo. Zabralo az pridani fotky k nejakymu logu aby jich bylo o jednoho vic :)
Tohle jsem potřeboval vědět, přidal jsem 901 obrázek a bylo po problému, díky.
Vypnuti odznáčku nepomáhá protože v modulu CalcBG se stejně počítají všechny, je to jen vypnutí grafiky...
Ale mám pocit, že to už se řešilo tenhle problém… právě s Peťulinkou jen nevím jestli je promítnutý do verze která je aktuální nebo to čeká na novou publikaci, ale zkontroluju to.