Už jsem v terénu taky narazil na vadné linky, takže jsem si teď taky udělal refresh neodlovených LABek v databázi. Postup pro ty, kdo to nedělali:
vyfiltrovat si neodlovené LABky v Geogetu
označit ty, které chci znovu stáhnout
spustit LabForGg, na kartě "Různé" je "Import LAB serií označených v okně Geogetu z labgpx.cz" - kliknout na "Importovat"
Importuje to vždy celou sérii (tj. i částečně odlovenou). U odlovených částí se datum a čas odlovu nesmaže.
Jen upozorňuji, že nesmíte zapomenout na kartě "Vyhledání a stažení" mít zatrženo dole "D/T podle sekv. série" jinak vám v GG zmizí použití D/T u lin. Labek a budou se všechny aktualizované (neboli znova importované) LABky tvářit jako nelineární. Dostkrát jsem na to zapomněl a pak tuhle logiku trochu proklínal :-)
Díky za poznámku. Tohoto mechanismu jsem si předtím nevšiml. Pro mě bylo doposud vždy (a obvykle nepříjemným) překvapením, že série je sekvenční. :) Zaškrtávám a znovu naimportuju neodlovené LABky.
EDIT: tak jsem to provedl. U sekvenčních sérii se nastaví Terrain = 4 (tooltip tvrdí, že 3). U Difficulty to sedí, tam je pořadí v rámci série.
Zaškrtávátko "D/T podle sekv. série" nezůstává při dalším otevření LabForGg zaškrtnuté! Tj. určitě na to taky v budoucnosti zapomenu.
Tooltip opraven, ale novou verzi kvuli tomu publikovat nebudu :)
Proc si to musis zaskrtavat pokazde rucne? Vzdyt je mozne si aktualni nastaveni ulozit a pak se ti pri dalsim spusteni pluginu bude pouzivat automaticky.
Tooltip opraven, ale novou verzi kvuli tomu publikovat nebudu :)
Proc si to musis zaskrtavat pokazde rucne? Vzdyt je mozne si aktualni nastaveni ulozit a pak se ti pri dalsim spusteni pluginu bude pouzivat automaticky.
Aha, já trubka! Neuvědomil jsem si, že tam vlastně máme profily. :) Uloženo do výchozího, už to drží. Díky za upozornění.
Já v Geogetu tyhle atributy mám, ostatně, přidávaly se tam už v roce 2020. Ale nepřenáším databázi z Adrake (max. jen synchronizuji v terénu vypočtené finálky.)