Geoget 2.5.11.624

• Opraven HTML import obrázků přidaných k listingu.
  • Opraven polygon pro Středočeský kraj.
  • Automatické smazání tagu ‘CZ kraj’, pokud obsahuje staré názvy krajů.
  • Přidán filtr ‘All’.
  • Možnost kopírovat detailní výsledek importu do clipboardu pomocí standardních klávesových zkratek.

vypadá to ok už se mi otagovaly všechny kraje i okresy :slight_smile:
dík za rychlé úpravy du si s tím hrát dále… B)

dam spustit aktualizaci, zacne se stahovat pak se geoget zavre, cvhili cekam, tak nic, tak ho znovu spustim ama m tam stale verzi 10 a znovu mam spustit aktualizaci :frowning:

A nekeca ti do toho nejaky antivirak?
A kdyz si stahnes instalacku z Geogetiho webu, tak ta nekde spustit?

Diky za rychlou opravu. Vypadá to ze vsechno slape.

nálezy podle kraje nejdou, napíše to chyba, error, některý z paramterů byl zadán špatně. Nálezy podle okresu jsou v pořádku. Mapa Česká republika je taky OK. Jinak díky moc za rychlost :wink:

Tak mě už fungují kompletně celé statistiky i s mapamy podle krajů, jediné co nefunguje je badgegen - Wide character in subroutine entry at Encode.pm line 174, line 7. - Doufám, že není chyba pouze na mé straně a že se to budoucím updatem opraví…

jo nova instalacka sla.. vse jsem smazala, vcetne souboru v datap alikaci a nainstalovala znova :slight_smile:

Mám pár keší v Rakousku, kterým se "kraj" nepřiřadí :frowning:

Kontroloval jsem to na své databázi ale nemám rakousko komplet. Pošli jejich GC kody, kouknu a pujde-li to tak opravím. Ale už jsem viděl taky rakouskou keš na německé straně řeky…

Mimochodem, v Česku jich taky takových pár máme.

Prominte za dotaz od lamy, ale musí se jeste pro kazdý stát vytvorit samostatný tag aby se zobrazily jeho kraje a okresy.Díky

Skript ty tagy vytvoří automaticky. Pokud je chceš zobrazovat v seznamu tak si to musíš už nadefinovat sám.

GC1J3XY
GC1C6AQ
GC1W16H
GC1ERMC
GC138H7
GC1FFT6
GC18P47

divné, já je otagované mám. Leda že bych neposlal poslední verzi. Kouknu na to až budu sedět u pořádného monitoru a ne v posteli s notebookem :slight_smile:

Díky.

Jo je to tam. tech pár kesek co mám je otagováno. Diky.

Stahnul jsem si treba tu zminenou [gc]GC1J3XY[/gc] a pustil Divide skript. Bez problemu se mi to otagovalo tagy AT Bezirk a AT Land. Takze nevidim problem.

Taky jsem si to zkusil a po stránce zemí mám v Rakousku pouze dvě nepřiřazené:
GC2G6EQ
tohle je v horách a podle map docela daleko od hranice - asi víc, než jsem toleroval. Ještě na ni mrknu podle jiných map a případně zkusím napsat Tafarimu (příslušný reviewer) jestli by se na to nepodíval.
GC1N16P
tohle je mysterka kterou jsem zatím nevyluštil (a prý to jde od stolu) a úvodky má v jezeře náhodně.

Po stránce okresů je určitě pár nedostatků, minimálně v okolí Vídně. Někde jsem asi při opravě hranice země zapomněl opravit hranice okresu.

Mám tu jednu chybu parsování: GC2V95Q

Zdar vsem,

z nějakého důvodu se mi neparsuje pár keší sosnutých GJ 2.2.4
GC1XG64
GC1A5F1
GC1JGT6
GCHGR4