dam spustit aktualizaci, zacne se stahovat pak se geoget zavre, cvhili cekam, tak nic, tak ho znovu spustim ama m tam stale verzi 10 a znovu mam spustit aktualizaci
nálezy podle kraje nejdou, napíše to chyba, error, některý z paramterů byl zadán špatně. Nálezy podle okresu jsou v pořádku. Mapa Česká republika je taky OK. Jinak díky moc za rychlost
Tak mě už fungují kompletně celé statistiky i s mapamy podle krajů, jediné co nefunguje je badgegen - Wide character in subroutine entry at Encode.pm line 174, line 7. - Doufám, že není chyba pouze na mé straně a že se to budoucím updatem opraví…
Kontroloval jsem to na své databázi ale nemám rakousko komplet. Pošli jejich GC kody, kouknu a pujde-li to tak opravím. Ale už jsem viděl taky rakouskou keš na německé straně řeky…
Stahnul jsem si treba tu zminenou [gc]GC1J3XY[/gc] a pustil Divide skript. Bez problemu se mi to otagovalo tagy AT Bezirk a AT Land. Takze nevidim problem.
Taky jsem si to zkusil a po stránce zemí mám v Rakousku pouze dvě nepřiřazené:
GC2G6EQ
tohle je v horách a podle map docela daleko od hranice - asi víc, než jsem toleroval. Ještě na ni mrknu podle jiných map a případně zkusím napsat Tafarimu (příslušný reviewer) jestli by se na to nepodíval.
GC1N16P
tohle je mysterka kterou jsem zatím nevyluštil (a prý to jde od stolu) a úvodky má v jezeře náhodně.
Po stránce okresů je určitě pár nedostatků, minimálně v okolí Vídně. Někde jsem asi při opravě hranice země zapomněl opravit hranice okresu.