Geoget 2.5.13.627

Opravná verze, která řeší vzniklé problémy s porovnáváním vašeho GC jména.

Jako bolestné tam máte vylepsenou cachemapu. :wink:

Vy nas ale zasobujete, pane Karfik :slight_smile:

Jinak co jsem koukal do changelogu, tak ta cachemapa vypada velmi dobre!

Cachemapa mi funguje i v Chromu, jen mi ji otevřel do dvou oken - první mělo adresu jen do mezery v názvu složky "My Dropbox" a druhé mělo adresu od mezery :slight_smile: Když jsem adresy dal dohromady, objevila se mapa. :-))
To ale nejspíš není problém GG a nijak mě to netrápí, je to spíš jen taková zajímavost.

Chrome jsem zkosuel, a tvarilo se mi to dobre.

Tohle spise vypada, ze v systemu nejsou u asociace pro predani URL uvozovky. S tim mozna budu moci neco udelat.

Musel jsem totiz zmenit zpusob otevirani cachemapy, kvuli predavani tech parametru s informaci o aktualnim referencnim bodu.

Ja blbec se snazil prijit na to, proc mi to na localhostu funguje a na serveru ne, az jsem si uvedomil to, ze jsem prepsal vsechno, krome toho textaku s kesema :slight_smile:

Kopnul jsem na web build 628, kde je jen drobounka uprava - melo by to resit ten Tomuv problem.

Zkousel jsem to na datadiru "data ěščřžýáíé", a chodi mi to. Chrome to ted otevira spravne.

… a tem ctyriceti, co si uz stacili stahnout predchozi verzi, se omlouvam. :wink:

He he, ja uz mezitim vydal i aktualizovanej GASP. No priste to necham tak aspon pul dne az den odlezet B)

Tak preci jen nejsem az takovej trotl. On totiz ten cachemap.ggp.pas bohuzel ty nove typy (solved unknown) neumi. Netusi nahodou nekdo, kdo to naprogramoval?

EDIT: tak ve zdrojakach nic, ale na Araratu jsem objevil Mikroma:
http://geoget.ararat.cz/doku.php/user:skript:cachemap

Takze timto ho prosim, jestli by to tam dotuknul, dik!

No mně cachemapa nejede. Otevřou se mi 3 okna a v každym je kousek adresy. Asi nějaká chyba v mém nastavení cesty.

i s buildem 628? :o

Každý pátek dělám offline export na kartu pro pda. Zápis je tam pomalý, ale týká se to jen updatovaných listingů. ty neupdatované se nepřepisují a tam to běží fofrem.
Dnes se zdá, že se přepisují snad všechny listingy, pořád se to díky pomalému zápisu na kartu vleče a vleče… Je možné, že by se přepisovaly všechny listingy?

Edit:
Už to zrychlilo, asi jsem updatoval o něco víc listingů, než jsem myslel… i když mě to mate, listingy updatuju jen málo…
Tímto beru předchozí odstavec zpět.

628 - OK. Krásná práce. Díky

Aby se neprepisovalo, musel by byt listing stejny, stejna velikost, stejny cas souboru. Takze staci treba jen nove logy, a uz se to musi prepsat.

Jinak uz pred casem doslo ke zmene, ze je z listingu importovanych z PQ odstranovan takovy ten textovy seznam waypointu na konci. To take zpusobi zmenu listingu a jeho nasledne nucene prepsani.

K tomu zrychleni - normalne je seznam serazeny tak, ze prvni jsou nejnovejsi veci. Takze kdyz pak delam offline export, je to ze zacatku pomale, protoze se tahaji vsechny obrazky a vsechno se nove zapisuje. Az se prejde do oblasti, ktera jiz exportovana byla, znatelne se to zrychli.

Z changelogu…
Do skriptengine přidán HTML prohlížeč.
kde a jak se to projeví?

Projevi se to tam, kde to pouziji autori skriptu. Proste dostali k dispozici komponentu na zobrazovani HTML. Co v ni zobrazi a kam to daji, to je uz na nich.

neboj, uz se na tom pracuje..

GEBY: RunShell() mi neotevre mapu s parametrama.. jinak by to bylo :slight_smile:

Runshell parametry v URL neumi. Prave proto jsem musel napsat novy kod, kterym se ta cachemapa pousti.

Takze skript se musi obejit bez tech parametru.