Geoget 2.5.3.606

• Oprava použití unit ve skriptech
    • Oprava zobrazování Opencache
    • Přidáno generování URL na opencaching.com u OX bodů
    • Seznamy s kategoriemi tagů jsou řazeny abecedně
    • Akcelerované filtrování podle vzdálenosti od referenčního bodu
    • Akcelerované filtrování podle polohy uvnitř polygonu
    • Optimalizace algoritmu pro zjišťování polohy v polygonu
    • Aktualizována SQLite na verzi 3.7.4
    • Aktualizovány ikony pro waymarking

Dobra prace!

Tak nevim proc, ale pri ukonceni programu se mi ozve Win zvuk, jako kdyz neco neni dobre - nejaky error. Ale nic neni videt.

Díky za novou verzi… taková rychlá podpora Opencachingu B) … ale

• proč mají open cache ikonky geo cachí?
  • GG nepodporuje velikost keší nano, je vedena jako mikro

Pozoruji stejnou záhadu…

vin-lin: zajimave, dal jsem z Pluginu "Aktualizace podpurnych dat", nasledne jsem zkusil jeste "Optimize database speed" a ted uz to nepipa. Zkus to taky u sebe schvalne.

Já nic takového na win xp nepozoruji.

Hotovo - zdá se, že pípnutí zmizelo. Nevíš, prosím tě, čím to?

vin-lin: netusim prave, ale po tomhle mi to taky zmizlo. Tak jsem si chtel jenom overit, jestli to zmizi i tobe nebo to byla nejaka nahoda. :smiley:

Takova myslenka…

Kdyz zapnes GG a rychle vypnes, tak to pipne?
kdyz zapnes GG, pockas nejakou dobu, treba minutu, a pak zavres. Pipne to?

Tak to je záhada…A zřejmě se to pípnutí děje jen na win 7 (a tím pádem i na vistách asi), pač sobik problém neměl, ale to je jen má spekulace…:wink:

Tak jsem gg zapnul a hned zase vypnul a bez pípnutí, ale už jsem udělal s4t4nův postup…

Vzdyt to byla prace na pet minut. GG umi prece libovolne body. Import OX funguje i na stare verzi. jen, diky dvema drobnym chubickam nezobrazoval typ kese v seznamu a v listingu. Pridelal jsem vlastne jen to jejich URL na webovy odkaz.

A proc ne? Typy openkesi jsou mapovany na typy geokesi a zpracovavany stejne jako geocache. Nemusim tak delathromady novychikonek pro totez, a uzit to v seznamu, v listingu, v mape, ve skriptech pro GPS…

GC uz umi nano velikost? U OX to to zavratne mnozstvi uzivatelu zatim urcite prezije.

HaLuMa: ted uz mi to prave nic nedela. Ale predtim jsem zkousel prepinat i DB a zase zpatky a pipalo.

No bylo by asi lepší, kdyby GG odlišoval typ bodu GC nebo OC a zobrazoval rozlišné ikony… bude hned jasné co hledám a co kde logovat :slight_smile: Nebo to snad fields notes rozliší? :wink:

Zatím myšlenka jen sem, ale hodilo by se makro, co by keše OC označilo rudým vykřičníkem - "Sem GC/TB nevkládat".

lepsi by to asi bylo, ale vzhledem k nejiste budoucnosti OX, k jeho dosavadni nedodelanosti, a k jeho ‘siroke’ uzivatelske zakladne, se mi zatim rozhodne s ikonkama patlat nechce.

stejne ikonky pro opencache tam jsou uz dlouho, a nikomu to nevadilo. :wink:

A co chceš rozlišovat, když na opencaching jsou zatím jenom keše z gc.com. Spíš by to chtělo nějak umožnit aliasy, protože GC… keš bude mít taky jméno OX…

Malem bych zapomnel na jednu upravu, co jsm ev teto verzi take udelal. U offline indexu neni treba presne klikat na odkaz v tabulce. Nyni staci kliknout kamkoliv do policka tabulky s odkazem.

Usnadnuje to pouziti v touch PDAckach, kde bylo trochu problematike se trefovat do aktivniho odkazu, zvlast, kdyz nazev kesky byl kratky.

Funguje to ale jen na prohlizecich, kde alespon trochu chodi javascript, coz v touch telefonech byva. :wink:

Přesně tak, používat se to dalo, teď je to plnohodnotný. Díky moc!

Tak zase jsem nějakej divnej, ale žádnej problém, zkoušel jsem GG zblbnout i rychlým startem a ukončením a nic to nedělá… a system furt stejnej - W7 64 bit.