vin-lin: zajimave, dal jsem z Pluginu "Aktualizace podpurnych dat", nasledne jsem zkusil jeste "Optimize database speed" a ted uz to nepipa. Zkus to taky u sebe schvalne.
Vzdyt to byla prace na pet minut. GG umi prece libovolne body. Import OX funguje i na stare verzi. jen, diky dvema drobnym chubickam nezobrazoval typ kese v seznamu a v listingu. Pridelal jsem vlastne jen to jejich URL na webovy odkaz.
A proc ne? Typy openkesi jsou mapovany na typy geokesi a zpracovavany stejne jako geocache. Nemusim tak delathromady novychikonek pro totez, a uzit to v seznamu, v listingu, v mape, ve skriptech pro GPS…
GC uz umi nano velikost? U OX to to zavratne mnozstvi uzivatelu zatim urcite prezije.
No bylo by asi lepší, kdyby GG odlišoval typ bodu GC nebo OC a zobrazoval rozlišné ikony… bude hned jasné co hledám a co kde logovat Nebo to snad fields notes rozliší?
Zatím myšlenka jen sem, ale hodilo by se makro, co by keše OC označilo rudým vykřičníkem - "Sem GC/TB nevkládat".
lepsi by to asi bylo, ale vzhledem k nejiste budoucnosti OX, k jeho dosavadni nedodelanosti, a k jeho ‘siroke’ uzivatelske zakladne, se mi zatim rozhodne s ikonkama patlat nechce.
stejne ikonky pro opencache tam jsou uz dlouho, a nikomu to nevadilo.
A co chceš rozlišovat, když na opencaching jsou zatím jenom keše z gc.com. Spíš by to chtělo nějak umožnit aliasy, protože GC… keš bude mít taky jméno OX…
Malem bych zapomnel na jednu upravu, co jsm ev teto verzi take udelal. U offline indexu neni treba presne klikat na odkaz v tabulce. Nyni staci kliknout kamkoliv do policka tabulky s odkazem.
Usnadnuje to pouziti v touch PDAckach, kde bylo trochu problematike se trefovat do aktivniho odkazu, zvlast, kdyz nazev kesky byl kratky.
Funguje to ale jen na prohlizecich, kde alespon trochu chodi javascript, coz v touch telefonech byva.
Tak zase jsem nějakej divnej, ale žádnej problém, zkoušel jsem GG zblbnout i rychlým startem a ukončením a nic to nedělá… a system furt stejnej - W7 64 bit.