Geoget 2.5.4.607 (Jesus)

Nova verze prinasi hlavne upravy importu HTML z posledni verze Webu. A vyvojari skriptu dostali zase par novych udelatek, ktere mohou ve skriptech pouzit.

Hezke vanoce!

Zehnej ti Buh! :slight_smile:

Diky, zkusim. :slight_smile: Vanocni build. :smiley:

JO, zdá se že to importuje :slight_smile:

dík

Hezké vánoce i tobě a díky za skvělou práci !

import opět plně funkční, díky za rychlou úpravu.
pohodové svátky

Díky za rychlou úpravu a perfektní práci. Hezké vánoce

Bohužel, beru zpět. Import v pořádku. Ovšem jen do chvíle, než použiju Autostat k vygenerování statistiky. Pokud v něm povolím dotažení logů a logů na vlastních keších, výsledkem je prázdný profil a v GG databázi se u všech nálezů vrátím do roku 1899. Nálezy nejsou označeny zeleně, přitom příznak nálezu (červené zatržítko) zůstává aktivní. Přesto z nich GGstat asi nic nevyčte … (snad jsem to popsal dostatečně podrobně). Co s tím ? Je chyba jen u mně ?

Dík za novou verzi a pohodové svátky.

S tím rokem 1899 po použití autostatu se mi to stalo taky. Ale to je věc asi přímo autostatu, resp. ggstatu. Budeme muset počkat na aktualizace.

Ne není, u mě je to naprosto stejné :frowning:

Díky za novou verzu! Hmmm… jen to vypadá, že moc nefunguje GeoJarry. Resp. když použiju na přidání posledních keší co jsem našel "gj2.exec.Keše-OznačitNovéNálezy(posl.40).batch.plugin.ggp.pas", tak mně to nic nenaimportuje. Musím ručo přes jednotlivé GC kódy. Někdo stejná zkušenost?

Teď jsem to vyzkoušel a funguje mi to…Geojarry - dávka keše nalezené (posledních 40)…

Autostat mi statistiky generuje normalne, takže také v pořádku (akorát jsem nezkoušel import vlastních logů v autostatem)…

Jo ale ty máš asi v GG natahané všechny keše, že? Jako že máš třebas celou ČR. Já to dělám tak, že si dotahuju do databáze jen ty keše, které jsem našel… A přes tohle makro mně to šlo. I když z popisu/jména toho makra to spíš vypadá, že to otaguje již existující keše v databázi. Jest tak?

Nemám v databázi natahané všechny keše. Pouze ty co jsem našel…
1)Stáhnu si přes geojarry - dávka keše - nalezené (posledních 40) a pak generuji statistiky a vše ok.

1. Stáhnu si keš pomocí geojarry (gc kód), po té vyrazím do terénu, doma po té ručně označím nález a generuji statistiku.

Tak jako tak - vše mi funguje…

Jj stahování podle kódu mně taky funguje… hmmm no asi počkám, až se celá situace okolo úprav GC stránek a příslušných programů třetích stran uklidní a pak se uvidí. Každopádně díky za info.

Zkus v Autostatu povolit stažení posledních logů.

Mě to teda zatím funguje dobře. Stáhnul jsem posledních 40 keší, stáhnul listing + logy k několika keším, přes AutoStat udělal statistiky a vše v pořádku B)

Díky za novou verzi :slight_smile:

Ať zkouším co zkouším, tak mám na profilu prázdnou stránku a GG má po aplikaci AutoStatu v databázi found u všech keší na 1899.

Jo, to se mi stalo taky, ale v nové verzi už to funguje.
Nezkoušel jsi NÁHODOU taky naimportovat v tom mezidobí do staré verze nové listingy? :expressionless:
Já se nakonec vrátil ke staré verzi databáze bez těch importů, a importoval až do nové verze znovu. Jinak to nešlo spravit.
Máš pochopitelně zálohy, že? :wink: