Geoget 2.6.2

Vysla nova verze, ktera pridava moznost aktualizovat listing pomoci Geocaching Live. Ale i drivejsi geocaching Live funkce byly vyrazne vylepseny.

Pokud mate pocit, ze meco gc.live zmizelo, tak ano, zmizelo. Prihlaseni je ted primo v nastaveni Geogetu a ostatni funcke se presunuly k ostatnim operacim s body.

Nove lze take provadet prohledavani textu v otevrenem listingu.

Tak jsem updatoval a zatim to vypada super. Jen se chci zeptat, to prihlaseni ke GC.Live se bude dit automaticky po spusteni Geogetu nebo jak?

líbí :stuck_out_tongue:

Prihlaseni ke Geocaching Live se dela jen kdyz chces pouzit nejakou Live funkci a nejsi prihlasen. Prihlaseni preziva, i kdyz geoget zavres a zase otevres.

Jeste dodavam, ze stavajici prihlaseni prepises tim, ze se prihlasis jako nekdo jiny. Nebo muzes stavajici prihlaseni zneplatnit na teto strankce: http://www.geocaching.com/my/applications.aspx

Pohodlné, díky

Díky za novou verzi s perfektními vylepšeními :wink:

Dík za novou verzi, implementace API je super. Můžeš lehce naznačit na co se můžeme těšit do další verze?

No, ted mas v Geogetu dost nastroju na to, aby sis kesky v databazi vsemozne aktualizoval. Takze dalsi krok je logicky - mit moznost si do databaze pres to API i nejake ty nove kesky stahnout.

Na to jsem se chtel prave zeptat, jestli je mozne stahovat podle GC kodu nove kese, pripadne i nalezy. Cimz by castecne mohlo odpadnout pouzivani GJ.

Jde, to ale oklikou. nejdriv si zalozis novy bod, a pridelis mu pozadovany GC kod. A pak tento bod pres API stahnes.

A jde to udělat pomocí skriptu?

HaLuMa: jo, to je mi jasny, ale spis jestli se neplanuje nejaka polozka do menu ve stylu GJ.

Jde. V teto verzi pribylo par zajimavych skriptovych funkci. :wink:

Kontextové menu u keše se přerovnalo jen u mne a nebo je to globální ??

Bylo sjednocene poradi polozek v normalnim menu a v kontextovem menu. Nezvyk, ja vim.

Mám dotaz - v záložce nastavení mám pod roletkou Geocaching Live prázdno u přihlášen jako a účet neznámý. Ke GC se tedy nepřihlásím a nevím jak to změnit…
A ještě jedna věc - pořád mi hlásí aktualizaci nějakého pluginu ale po kontrole je vše aktivní…
Co s tím?

Díky

Tak zmackni to velke tlacitko, kterym se prihlasis.

to hlásí server geocaching live neodpověděl správně. Když dám znovu je to stejný..

Jestli to nebude tím, že GC.com nefunguje… :slight_smile:

Co myslis, nebude to tim, ze ted jsou vsechny servery Groundspeaku v odstavce a nefunguji? :smiley: Zkus se podivat prohlizecem na web geocaching.com.