Vysla nova verze, ktera pridava moznost aktualizovat listing pomoci Geocaching Live. Ale i drivejsi geocaching Live funkce byly vyrazne vylepseny.
Pokud mate pocit, ze meco gc.live zmizelo, tak ano, zmizelo. Prihlaseni je ted primo v nastaveni Geogetu a ostatni funcke se presunuly k ostatnim operacim s body.
Nove lze take provadet prohledavani textu v otevrenem listingu.
Prihlaseni ke Geocaching Live se dela jen kdyz chces pouzit nejakou Live funkci a nejsi prihlasen. Prihlaseni preziva, i kdyz geoget zavres a zase otevres.
Jeste dodavam, ze stavajici prihlaseni prepises tim, ze se prihlasis jako nekdo jiny. Nebo muzes stavajici prihlaseni zneplatnit na teto strankce: http://www.geocaching.com/my/applications.aspx
No, ted mas v Geogetu dost nastroju na to, aby sis kesky v databazi vsemozne aktualizoval. Takze dalsi krok je logicky - mit moznost si do databaze pres to API i nejake ty nove kesky stahnout.
Mám dotaz - v záložce nastavení mám pod roletkou Geocaching Live prázdno u přihlášen jako a účet neznámý. Ke GC se tedy nepřihlásím a nevím jak to změnit…
A ještě jedna věc - pořád mi hlásí aktualizaci nějakého pluginu ale po kontrole je vše aktivní…
Co s tím?