Geoget 2

Prave jsem zverejnil prvni alfaverzi Geogetu2. Viz. http://geoget.ararat.cz/doku.php/geoget2

Pokud potrebujete neco vedet o GG2, ptejte se v tomto vlakne.

Opakuji, ze uvnitr se udalo opravdu mnoho zmen, ktere je potreba vyzkouset a dodelat. A stale je ta jeste mnoho casti, na jejichz predelavku se teprve chystam!

Nicmene mi prijde, ze Geoget 2 dospel do stadia, kdy dokaze odvest prinejmensim stejnou praci jako predchozi verze, a pridana hodnota je jiz nyni vyznamna.

Prosim, venujte pozornost vyse uvedene strance, kde je souhrn toho nejdulezitejsiho, co se v GG2 zmenilo. Pochopitelne jsou tam take instrukce, jakym zpusobem provest upgrade.

Opozornuji, ze makra se totalne zmenila, takze vami udelana makra prestanou fungovat! Diskutovat o prevodu je mozne zde: http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=20&thread_id=8429

Jakožto samozvaný šéf tábora odpůrců GeoGetu si dovoluju gratulovat k nové verzi :wink:

Už běží pod linuxem (nemyslím pod wine)? :slight_smile:

Předchozí verze GG mne nepřesvědčila odinstalovat GSAK, tak uvidíme co tato nová verze… Novinek je dost, tak se na to podíváme. B)

Ne, proc by mel?

OMG..díky, to zase zítra v práci prd udělám:-D

Novinky prubezne hrnu na tu stranku… vzdy, kdyz si na nejakou vzpomenu.

Třeba proto, aby ho mohli používat i uživatelé pod Linuxem :smiley:

jen se zeptam nejdou mne upgradovat moje scripty a kdyz dam kontrolu maji problem s + GC.CacheTypeId +

Coz pres Wine mohli uz drive a mohou i nadale. Tech pet lidi, co to zajima, Wine nezabije.
Naopak kdyby to byla Linuxova aplikace, tak by vsichni s Windows ostrouhali.

A ze bych delal dve verze, na to se vam fakt muzu vykaslat… to vam nestaci, co tu pro vas zadarmo delam? Potrebuji delat i jine veci, nez jen uspokojovat linuxove choutky, napriklad zivot rodinu.

Takze GG pro linux neni a nikdy nebude. Kdo chce, pres Wine to beha.

Posilam cely script kde je chyba ?

function ExportExtension: string;
begin
result := ‘csv’;
end;

function ExportDescription: string;
begin
result := ’ Pro vlkaGPS’
end;

function ExportHeader: string;
begin
result := ‘IDENT;LATITUDE;LONGITUDE;ELEVATION;PROXIMITY;SYMBOL;NAME;CITY;COUNTRY;DESCRIPTION;COLOR;BOLD;LARGE;HIDE IDENT;DATE TIME’ + CRLF
end;

function ExportPoint: string;
begin
if GC.IDTag = ‘’ then Result := GC.ID + ‘;’ + GC.Lat + ‘;’ + GC.Lon + ‘; 0.0 ;0 ;vlkgps;’ + GC.Name + ‘;’ + GC.Hint + ‘;’ + GC.IDTag + ‘;’ + GC.CacheTypeId + ‘;default;False;False;False; ;’ + CRLF
else if GC.CacheTypeID = ‘T’ then Result := GC.ID + ‘;’ + GC.Lat + ‘;’ + GC.Lon + ‘; 0.0 ;0 ;Navaid Green;’ + GC.Name + ‘;’ + GC.Hint + ‘;’ + GC.IDTag + ‘;’ + GC.CacheTypeId + ‘;default;False;False;False; ;’ + CRLF
else if GC.CacheTypeID = ‘M’ then Result := GC.ID + ‘;’ + GC.Lat + ‘;’ + GC.Lon + ‘; 0.0 ;0 ;Navaid Amber;’ + GC.Name + ‘;’ + GC.Hint + ‘;’ + GC.IDTag + ‘;’ + GC.CacheTypeId + ‘;default;False;False;False; ;’ + CRLF
else if GC.CacheTypeID = ‘U’ then Result := GC.ID + ‘;’ + GC.Lat + ‘;’ + GC.Lon + ‘; 0.0 ;0 ;Navaid Blue;’ + GC.Name + ‘;’ + GC.Hint + ‘;’ + GC.IDTag + ‘;’ + GC.CacheTypeId + ‘;default;False;False;False; ;’ + CRLF
else Result := GC.ID + ‘;’ + GC.Lat + ‘;’ + GC.Lon + ‘; 0.0 ;0 ;Navaid White;’ + GC.Name + ‘;’ + GC.Hint + ‘;’ + GC.IDTag + ‘;’ + GC.CacheTypeId + ‘;default;False;False;False; ;’ + CRLF
end;

Dej tam GC.TypeID
Jinak k upgradu scriptu je tu zvlastni thread. :wink:

Omlouvam se ted jsem si vsiml ze to patri jinam , dekuji za odpoved

Musím se přidat ke gratulacím. Tagy a filtrování podle nich mě nadchly! Konečně si budu moci z GeoGetu vyexportovat i keše podél trasy a taky označit FTF-ka. Už se těším, až to vyzkouším.

Díky, díky, díky a jen tak dál :slight_smile:

Tak mam taky nainstalovano, opravdu ve Wine stale jede a to uplne staci, diky :slight_smile:
Jen mala hnidopisska poznamka, na webu se pise ze databaze je mensi. No po upgradu byla vyrazne, ale po reimportu PQ se tam nahraly zrejme zpatky logy a velka je uplne stejne :slight_smile:

edit: btw proc mam u 9100 kesi + 6816 waypoints listing count nejakych 19000 (to co se ukazuje dole ve statusbaru) ? Zkousel jsem v database tools veskere odstraneni sirotku a bad ID a vysavac.

To by vysvetlovalo, proc tu databazi mas tak velkou…

Pri upgradu se zadne listingy a logu nemazou, tu se upgraduji. Import je dulezity pro doplneni informaci o waypointech a pro doplneni informaci o zemi puvodu kese.

Tobe se tam z nejakeho duvodu asi natahly listingy duplicitne. Me se tak nestalo, a databaze je skutecne i s plnymi informacemi o cca 20MB mensi.

Jak presne vypadaji ty pocty ve stavovem radku?

Vratil jsem profil jednicky a zkusil to znovu.
Po upgradu databaze: 8962+6544/8961/44763
Import folder z pq/archive (added/updated):
GC 144/8857 Waypoints 271/6442 Listings 144/8854 Logs 44993/0 (z tohodle jsem usuzoval ze slo o logy) Others 0/0
Novy status bar: 9106+6815/17959/45516

Jasne, z nejakeho duvodu se misto aktualizace ty listingy naimportovaly znova… mrknu na to.

Jinak pro jistotu jsem to zkusil i ve skutecnych (i kdyz pod vmware) windows a stejny vysledek, wine za to tedy nemuze :slight_smile:

Stačí :slight_smile: A moc děkujeme, tohle byla čistě jen otázka nabízející smečovou odpověď, omlouvám se :frowning:

Jinak ještě raz moc díky a jen tak dál, zatím mi všechno šlape :slight_smile: