Pokud potrebujete neco vedet o GG2, ptejte se v tomto vlakne.
Opakuji, ze uvnitr se udalo opravdu mnoho zmen, ktere je potreba vyzkouset a dodelat. A stale je ta jeste mnoho casti, na jejichz predelavku se teprve chystam!
Nicmene mi prijde, ze Geoget 2 dospel do stadia, kdy dokaze odvest prinejmensim stejnou praci jako predchozi verze, a pridana hodnota je jiz nyni vyznamna.
Prosim, venujte pozornost vyse uvedene strance, kde je souhrn toho nejdulezitejsiho, co se v GG2 zmenilo. Pochopitelne jsou tam take instrukce, jakym zpusobem provest upgrade.
Coz pres Wine mohli uz drive a mohou i nadale. Tech pet lidi, co to zajima, Wine nezabije.
Naopak kdyby to byla Linuxova aplikace, tak by vsichni s Windows ostrouhali.
A ze bych delal dve verze, na to se vam fakt muzu vykaslat… to vam nestaci, co tu pro vas zadarmo delam? Potrebuji delat i jine veci, nez jen uspokojovat linuxove choutky, napriklad zivot rodinu.
Takze GG pro linux neni a nikdy nebude. Kdo chce, pres Wine to beha.
function ExportExtension: string;
begin
result := ‘csv’;
end;
function ExportDescription: string;
begin
result := ’ Pro vlkaGPS’
end;
function ExportHeader: string;
begin
result := ‘IDENT;LATITUDE;LONGITUDE;ELEVATION;PROXIMITY;SYMBOL;NAME;CITY;COUNTRY;DESCRIPTION;COLOR;BOLD;LARGE;HIDE IDENT;DATE TIME’ + CRLF
end;
Musím se přidat ke gratulacím. Tagy a filtrování podle nich mě nadchly! Konečně si budu moci z GeoGetu vyexportovat i keše podél trasy a taky označit FTF-ka. Už se těším, až to vyzkouším.
Tak mam taky nainstalovano, opravdu ve Wine stale jede a to uplne staci, diky
Jen mala hnidopisska poznamka, na webu se pise ze databaze je mensi. No po upgradu byla vyrazne, ale po reimportu PQ se tam nahraly zrejme zpatky logy a velka je uplne stejne
edit: btw proc mam u 9100 kesi + 6816 waypoints listing count nejakych 19000 (to co se ukazuje dole ve statusbaru) ? Zkousel jsem v database tools veskere odstraneni sirotku a bad ID a vysavac.
To by vysvetlovalo, proc tu databazi mas tak velkou…
Pri upgradu se zadne listingy a logu nemazou, tu se upgraduji. Import je dulezity pro doplneni informaci o waypointech a pro doplneni informaci o zemi puvodu kese.
Tobe se tam z nejakeho duvodu asi natahly listingy duplicitne. Me se tak nestalo, a databaze je skutecne i s plnymi informacemi o cca 20MB mensi.
Vratil jsem profil jednicky a zkusil to znovu.
Po upgradu databaze: 8962+6544/8961/44763
Import folder z pq/archive (added/updated):
GC 144/8857 Waypoints 271/6442 Listings 144/8854 Logs 44993/0 (z tohodle jsem usuzoval ze slo o logy) Others 0/0
Novy status bar: 9106+6815/17959/45516