Geoget a export do Mapsource

Lze nějak nastavit v exportu aby se při zobrazování v programu Mapsource zachovaly ikony keší? Vše se zobrazuje jednou ikonou (truhličkou) bez možnosti rozlišení typu keše. Pak se nepozná co je mystery, tradiční a multi. Zkoušel jsem export Geoget GPX (mapsource ho nenačte), Pocket Query GPX (mapsource ho nenačte) a simple GPX (toto se načte), ale nic z toho nemá správné ikony v Mapsource. Keše nalezené mají otevřenou truhličku, nenalezené zavřenou ale to je vše. Parkoviště jsou správně a stage jsou tam také, jako černý paporek. Díky

No já to objevil teprve nedávno,zadával jsem vše ručně…GPX si tahám se skrýšotlače a pak nahrávám do GPS,už jich tam mám přes 500 z oblastí kde se pohybuji,tak mám co dělat :slight_smile:
ale k dotazu-má cenu ta nahrávat multiny a podobně? k čemu to když bez listingu je to stejně na houby a zvlášť u multin člověk zadává souřadnice i několikrát (podle "šílenosti"autora keše).stačí mi když vím jak velkou krabku mám hledat a jaká je náročnost a terén…

Pro mě to má cenu. Spousta multicachí má již dané STAGE, kde se sbírají určité hodnoty. Když někde jsem tak je škoda tyto hodnoty neopsat i když třeba nedají dohromady celou multinu. Díky za názor

Já používám to rozšíření pojmenování, kde o typu keše vypovídá kód přidaný za název WP.

Predne bych ekl… ze zrovna u multin maji ty vsechny body velky smysl, protoze kdyz pak prijedu do ciziho mesta a mam obrazit deset mist, tak to preci nebudu vsechno klofat do GPSky…

Ale k puvodnimu dotazu:
Standardni GPX export z Geogetu generuje data tak, aby co nejvice odpovidala originalnimu PQ. Vcetne symbolu pro jednotlive body.

Takze s originalnim PQ ti ty ikonky funguji? Pokud ano, pak neco chybne delam jinak. Pokud ne, pak se neda svitit. :wink:

Vsechny kese maji nastavenu stejnou ikonku (pripadne tu otevrenou), to je v poradku, tak to generuji. Problem je v tom, ze mapsource proste vsechny potrebne ikonky sam o sobe neumi! To je duvod, proc se ti u ostatnich waypointu ukazuje jen ta tecka - protoze mapsource pro tento druh waypointu ani ikonku nema.

Nicmene do mapsource jsou pridat nejake vlastni ikonky. Pak by sis musel udelat vlastni GPX export a upravit jej tak, aby ses pro pozadovane druhy bodu odkazoval na spravnou custom ikonku.

Kazdopadne ja bych se tim netrapil. Nejak nemam potrebu si prohlizet kese v Mapsource. Chci-li si prohlizet mapu s keskama, prohlizim si ji v cachemape primo v geogetu. A pak mne zajima, jak ty body vypadaji v GPSce, coz je take trosku jina kapitola.