Vsak ta chybova hlaska nerika nic ve smyslu "nemohu najit soubor", ale rika, ze "nemohu nacist obrazek".
Z toho souboru vidim, ze k chybe dochazi nekde hluboko uvnitr HTML prohlizece v mistech, kde se snazi zobrazit obrazek za pomoci knihovny GDI+. Mozna ma Wine nejaky problem s funkci GdipLoadImageFromFile.
Mám stále ten samý problém, který popisuje "Druzicka". Stává se to u keší, které mají např. obrázek na kontrolu souřadnic (třeba evince). Ten obrázek sice vidět nepotřebuju, ale jak už píše Druzicka, bohužel se ten listing vůbec nezobrazí.
Zkuste jine Wine. Vse nasvedcuje tomu, ze u Wine neco potentovali v GDI+, kdyz ve starsi verzi to chodi, ve windows to chodi, jen na urcite verzi Wine ne.
Tak mi se problem podarilo vyresit, trosku jsem poguglil a doslo k tomu ceho jsem se bal i "widle" ve wine je treba jednou za cas preinstalovat :oD Proste smazes komplet adresar .wine a holt budes muset aplikace nainstalovat znovu vcetne knihoven na to se osvedcil winetricks. Od ted mam po problemu samozrejme doporucuju zaarchivovat adrear geoget s datama a potom ho nahrnout z5. Tak to je vse a omlouvam se, ze jsme s takovou prkotinou otravoval.
Zdravim,
pokousel se jiz nekdo rozbehat geoget na ARM procesoru? Mam tu ubuntu 10.04 na stroji s ARM procesorem (Toshiba ac100) a wine sice portovane castecne je, ale windowsi binarky zkompilovane pro x86 by stejne nebehaly primo.
Jedine si emulovat x86 treba pomoci Qemu (viz navod: ARM · Wiki · wine / wine · GitLab), pricemz zase bude dost trpet vykon… ale zajimalo by me, zda se to uz nekomu fakt povedlo.