Geoget a mapa nálezů

Při exportu z Geogetu "Seznam nalezu pro GC.CZ" se po načtení tohoto souboru nezobrazují zahraniční cache. Dle popisu na GC se má použít "Aby byly mapy nálezů funkční včetně všech zahraničních a archivovaných keší, musíte nahrát zip s My Finds Pocket Query, nebo jiný zazipovaný kompatibilní GPX s nálezy". Je takový export možný z Geogetu? Zkoušel jsem všechny exporty do GPX, ale ani jeden nevyhovuje.

Při použití mapy Slovenska ve statistice (GgStat) se mapa Slovenska zobrazuje v okolí s nějakými dalšími územími. Na severu a jihu. Nemám tušení co to je. Nevíte to někdo náhodou? Díky moc za radu

Používáv ve statistice toto:

ReadCanton SK~okres Slovakia
Header Nálezy podle okresu na Slovensku
SPLIT 2
FindsByCantonPie none
FindsByCantonTable none
FindsByCantonMap Flags:N none

Pro nahrani nalezu na gc.cz je v geogetu primo plugin, ktery ti to sem i rovnou nahraje, a ten na 100% funguje i na zahranicni kesky. proste jednou kliknes a je to tu. Jmenuje se to "Geocaching.cz nálezy"

Nejedna se ti nahodou jen o tu mapku s cervenymi puntiky? Ta mapa zobrazuje v jen ceske kese, mozna nejake nepatrrne okoli hranic, nic vic.

Jedná se mi o zobrazení celé mapy Slovenska s vyznačenými okresy a čísly s počty nálezů. Viz statistika na mém profilu

Odkazujes-li se na svuj profil, hodilo by se, aby su mel na nej odkaz a nebylo treba "te hledat".

No, ty oblasti na severu a jihu jsou oblasti, ktere jsou na hlavni mape tak male, ze neni videt jejich rozdeleni a proto jsou zvetsene a vytazene mimo.

Promin, ale nehodlam hledat tvuj profil. V nastaveni zdejsiho serveru si vypln odkaz na tvuj profil na gc.com, takze se na nej pak kazdy snadno podiva, aniz by musel neco hledat.

Odkaz na profil jsem nastavil. Aspoň jsem se to naučil. Díky za upozornění a pomoc

Kdepak, zobrazuje všechny keše, viz třeba moje http://www.geocaching.cz/mapacr.php?uid=18979&typ=sevropa
musí být ale nahrány přes API nebo importovat myfindsPQ

… a to prave dela ten mnou zmineny plugin. :wink: