Zkouším geoget použít i na jiné věci než keše. Své poznámky k různým místům si dávám jako vlastní body do nové databáze. Měl bych několik námětů (pokud do toho bude někdo z autorů hrabat).
Při založení nového bodu by mohlo rovnou naskočit okno s úpravou tohoto bodu, protože úprava musí následovat, prázdný bod nemá smysl.
Okno by si mohlo pamatovat posledně zadané hodnoty
A pak dotaz - nedá se tohle automatizovat nějak externě? Třeba si to vyplnit v excellu a pak nějak importovat?
Nejjednoduzsi je se podivat na PQ GPX. A do prislusnych poli misto informaci pro geocache nacpat to, co tam chces mit ty. Podminkou je, aby misto GC kodu byl nejaky unikatni identifikator bodu (musi byt jednoslovny, ne vsechny znaky lze pouzit. Nejlepe jen alfanumericke, s nejakym pevnym dvoupismennym prefixem na zacatku.)
Geoget umi pracovat prakticky s libovolnym GPX, ale tam z principu jsou trochu jina pravidla hry. Pro tvuj ucel je PQ GPX dostatecny a naprosto vyhovujici format. Take ho pouzivam na svoje vlastni negeocachingove body.
Prave vytvorenim bodu a pro nej stazenim listingu pres gc.live. Ty se ale asi spis chces optat, jak zjistim seznam novych kesi. Tak na to opravdu pouzivam GJ, seznam ulozim do ggt a pro tento ggt spustim funkci gc.live pro nacteni kesi (pouzivam na to funkci v Combine).
S cim konkretne mas problem? Mam vytvoreny dotaz a davku do GJ, ktera mi vytvori ggt. V Combine zavolam tuto davku, pak spustim prikaz pro nacteni kesi pres gc.live a predam mu jako parametr jmeno vytvoreneho ggt souboru.
Tak ještě jeden pololamí dotaz. Lze nějak založit nový bod? Pomocí funkcí, použitelných v Combine? V Delfách jsem dělal, v mySQL trochu taky, možná bych si svůj formulář udělal. Ale netuším jak začít. Zdá se mi, že SQL příkazy v Combine pracují jen s hotovými body z databáze. Ale omlouvám se za dotaz, moc se v tom neorientuju.
To je cely nějaky divny… GJ mi přestal v půlce pracovat a vyblil něco o neočekávaném odpojení od GC.com.
Následně na mne vyskočilo okno, že mohu stahovat přes LIVE jen 3 listingy za den, a to jsem v Combine nastavil, aby se stáhla jen data o bodu a nikoli plná dávka.