Dá se nějaká z těch předvolených možností exportu kešek do GPX formátu nějak jednoduše upravit? Jde mi o to, aby se mi na PDAčku v Garmin Mobile XT zobrazovaly jako názvy POI bodů názvy kešek a ne jejich kódy, jak je to nastavené teď. Dříve jsem používal program MYGC a tam to tak při exportu upravit šlo, mohl jsem si sám zvolit, co se kde bude zobrazovat.
Zkopiruj si prislusny exportni skript pod novym jmenem, a uprav si ho jak uznas za vhodne.
Zadny export neni zadratovany, vsechny jsou udelane pres externi skripty. prave proto, aby si je kdokoliv mohl jakkoliv upravovat.
Použij můj POI Garmin export. V něm jde nastavit úplně vše. Najdeš ho v podpisu.
medwyn_cz: Díky, funguje perfektně. Akorát nejsou v listingu keše na Garmin Mobile XT zobrazitelné obrázky. Ale to je předpokládám asi normální omezení?
To je normalni. Podpora zobrazovani obrazku v POI je velmi omezena az zadna.
Ještě se chci zeptat. Mám PDA HTC Touch HD, je docela rychlé, i Garmin Mobile XT běží svižně, ale když v Garmin Mobile XT otevřu POI bod keše, tak se strašně zabrzdí, listing keše se otevírá snad minutu a rolování v listingu je snad s půlminutovými odezvami. To se opravdu nedá akceptovat. To je normální, že to ten listing tak zbrzdí? Protože dříve jsem na PDA měl stáhnuty offline listing v HTML a prohlížel to Operou Mobile bez nějakého zatuhnutí PDAčka a i s obrázky.
To se spise ptej Garminu, proc je to tak pomale.
Ja ti mohu jen doporucit, abys na listingy v POI kaslal, tam si dej jen to nejdulezitejsi, a misto toho pouzivej PocketDrake. Ten umi primo cist listingy z Geogeti databaze.
To je bohuzel taky normalni. Na oregonu se uplne stejny GPI soubor nacita rychle. Garmin XT je v tomhle pomaly.
Aha, jak upravím tvůj POI Garmin export, aby mi při exportu do GPX vynechal ten listing?
A jak je to reseno v makru Spoiler, kde jsou fotky spoileru vlozeny do POI?
Satan:
Tam je to prave reseno velmi omezene az zadne ![]()
Jedno poi = nejvyse jeden obrazek, navic v na dnesni pomery vtipnem rozliseni.
shaman3:
Precti si napovedy k makru a ke knihovne VarSubst. Potrebujes upravit sablonu ![]()
medwyn_cz: no ja jsem rad i za to, ted v Italii a Rakousku mi to dost velmi pomohlo. Nektere kese letely i 70 metru jinde a bez fotospoileru bych byl v (x)