GeoGet - export tras

Někde jsem tu četl požadavek na export bodů keší jako trasu, tak jsem napsal makro pro GeoGet.
Makro exportuje waypointy keše jako trasu.
Lze volit:

• kam ukládat výstupní soubor
  • jestli exportovat do jednoho souboru, jako samostatné trasy, nebo co keš, to soubor
  • jestli dát parkoviště na počátek, nebo ponechat v pořadí dle autora
  • jestli exportovat archivované či disablované keše
  • rozsah exportu -> jen vybrané (doporučuji), jen zobrazené, všechny keše (zahltí GPSku)

Neexportují se body s nulovými souřadnicemi. Reference point se exportují jako samostatné body, ne body trasy (možná udělám časem volitelné).

Zatim jsem to nezkousel, ale tu trasu to voli jak? Podle silnici, cest?

trasa je vždycky ve formátu bod - bod vzdušnou čarou a až gps-ka si to schroupe podle nastavení - buďto nechá vzdušnou čarou nebo přichytí k silnicím …

Díky. Pěkné a vyzkoušeno. Je to fajn alternativa k itinetáři do TomToma… a u multinek moc příjemný.

Aj mne sa to paci, len neviem preco mi neslape nastavenie global versus list, proste mi to vzdy exportne vsetky kesky co su v GG. Ja ale nechcem FOUND a MOJE kesky exportovat. Any idea ?

Zkusil jsem vsechny ty flagy a funguji jak maji.

Asi zle chapem ako to ma fungovat, myslel som ze tie ktore mam oznacene, tak iba tie exportne. Oznacim kese, tuknem na ikonu pluginu a je to. Ale ci mam hodnotu global alebo list stale mam rovnake vysledky. Chyba bude niekde u mna…idem to pretestovat este raz.

‘Global’=vsechny kese v databazi
‘List’=vsechny zobrazene kese (bez ohledu na oznaceni)
‘’=jen oznacene kese

Jo, napada me: pokud mas nejakou starsi verzi GG, pak po zmene flagu musis GG restartovat. V novejsi verzi uz je to snad opraveno.

V poslednich verzi skutecne restart netreba, chova se to instantne.

No ani restart nepomaha, tu je config:

const
Kam = ‘D:\’; // Kam exportovat?
Format = ‘1’; // 0 .. Co keÜ, to soubor; 1 .. jen 1 soubor, co keÜ to track.
Parking = ‘1’; // Dßt parkoviÜt∞ na zaΦßtek? Ano = 1 Ne = 0
Archive = ‘0’; // Exportovat archivovanΘ keÜe?
Disable = ‘0’; // Exportovat disablovanΘ keÜe?
Rozsah = ‘list’; //‘global’-vÜechny, ‘list’-zobrazenΘ, ‘’-vybranΘ keÜe

Proste oznacim kesku myskou a spustim makro a nic, vysype uplne vsetky kese a nie tu jednu. Rovnaky problem mam aj s POI Export.

pokud chces exportovat jen oznacene, pak musis nastavit moznost "vybrane kese". List exportuje vsechny kese na zobrazenem seznamu.

Kterou jednu? Tu kterou mas oznacenou nebo tu jedinou, kterou mas zobrazenou v seznamu? Popis presne co delas, co upravujes, co mas zobrazeno v seznamu kesi, …

Jak je popsáno v nápovědě… hodnotu Rozsah = ‘list’ změň na Rozsah = ‘’

Ja blbeeeeec…no dik moc ved na to tu mame to forum ! SUPER. Dik vsetkym.

Nová verze POI_Export je na světě, přidal jsem k ní i toto makro a ještě navíc makro pro anonymní stahování bodů z WayMarking.

Stahujte z: doc:user:file [GeoGet] a čtěte přiložený návod - při instalaci je nutný ruční zásah.
Jo, … nevíte, jestli jde v POI lokálně podbarvit pozadí pod textem, jako zvýrazňovač?