trasa je vždycky ve formátu bod - bod vzdušnou čarou a až gps-ka si to schroupe podle nastavení - buďto nechá vzdušnou čarou nebo přichytí k silnicím …
Aj mne sa to paci, len neviem preco mi neslape nastavenie global versus list, proste mi to vzdy exportne vsetky kesky co su v GG. Ja ale nechcem FOUND a MOJE kesky exportovat. Any idea ?
Asi zle chapem ako to ma fungovat, myslel som ze tie ktore mam oznacene, tak iba tie exportne. Oznacim kese, tuknem na ikonu pluginu a je to. Ale ci mam hodnotu global alebo list stale mam rovnake vysledky. Chyba bude niekde u mna…idem to pretestovat este raz.
Kterou jednu? Tu kterou mas oznacenou nebo tu jedinou, kterou mas zobrazenou v seznamu? Popis presne co delas, co upravujes, co mas zobrazeno v seznamu kesi, …
Nová verze POI_Export je na světě, přidal jsem k ní i toto makro a ještě navíc makro pro anonymní stahování bodů z WayMarking.
Stahujte z: doc:user:file [GeoGet] a čtěte přiložený návod - při instalaci je nutný ruční zásah.
Jo, … nevíte, jestli jde v POI lokálně podbarvit pozadí pod textem, jako zvýrazňovač?