Geoget- filtr podle tagu FTF?

Vytvořil jsem si filtr DNF a nevím, jak ho nastavit, aby mi vyfiltroval pouze mnou nenalezené keše.

Opačně jako je filtr "Found". Tj. na záložce "Hlavní" musí být čtvereček "Nalezená" nezaškrtnutý.

Opačně jako je filtr "Found". Tj. na záložce "Hlavní" musí být čtvereček "Nalezená" nezaškrtnutý.

To je sice správně, ale asi to nebude to, co tazatel opravdu chtěl  :)

Nejspíš chce hledat keše, na kterých má záznam logu DNF. Ale to už do tohoto tématu nepatří.

máš pravdu ještě jsem spal...

To je sice správně, ale asi to nebude to, co tazatel opravdu chtěl  :)

Nejspíš chce hledat keše, na kterých má záznam logu DNF. Ale to už do tohoto tématu nepatří.

Ano, přesně tohle potřebuji...

podle typu logu afaik v GeoGetu filtrovat nelze. Lze to vyřešit SQL dotazem

SELECT id FROM geolog WHERE finder="%GG_OWNER%" and type like "Didn't find it"

to lze například nabušit do Combine, nebo do složky %GEOGET_DATADIR%\script\Combine2\Batches hodit následující soubor: https://dl.dropboxusercontent.com/u/4555713/GeoGet/Dnf.ini

Jeste bych doplnil, ze mikromuv SQL najde i kese, ktere byly treba pozdeji nalezeny. Pokud by mely byt vyrazeny, mohlo by to SQL byt treba nasledujici:

SELECT id FROM geocache WHERE id IN (
  SELECT id FROM geolog WHERE finder="%GG_OWNER%" and type like "Didn't find it"
  )
  AND dtfound<=0

(Nezkousel jsem a doufam, ze jsem tam neudella nejakou chybu  ;)  )

Nechce se mi o tom zakládat nové vlákno.

V mojí statistice http://david.bohm.sweb.cz/Statistics.html mám list FTF.

V části kde jsou stupně vítězství mám 33 xTF.

V části jednotlivých xTF mi jedno, poslední chybí. Tag u něho mám, protože by se mi jinak nedal do té vrchní tabulky.

Jedná se o kešku - [cache]GC9HH09[/cache]

Kde jinde může být, prosím, chyba?

Těžko říct, nevíme co máš v databázi. Máš tam TTF - Stator umí z logů automaticky převzít tyto údaje nebo mu je musíš dodat ručně ? A jak vypadá ten vypisovací filtr ? Není tam náhodou nějé malé/ velké nebo nějaký podobná problém ?

Těžko říct, nevíme co máš v databázi. Máš tam TTF - Stator umí z logů automaticky převzít tyto údaje nebo mu je musíš dodat ručně ? A jak vypadá ten vypisovací filtr ? Není tam náhodou nějé malé/ velké nebo nějaký podobná problém ?

TTF zadávám ručně do tagu.

Na filtr se musím odpoledne podívat a i tak nevím zda jsem schopen odpovědět.