Geoget - finálky

Drobná žádost o úpravu.

Před nějakou dobou se v Geogetu dělala úprava pro omezení nadbytečných finálních waypointů.
Měl bych prosbu, aby byly aytomaticky eliminovány finální waypointy u tradiček. Docela mi to totiž vadí při tisku cachemapy.

Dík za pozornost

Myslis, ze to ma kvuli tem 124 ceskym keskam (z vice jak 22000) vubec smysl?

Nejsou jen české, právě jsem si chystal Vídeň. A i když je jich v Rakousku podle mé neúplné databáze jen asi 75 (obdoba čísla 59 v mé databázi pro Česko), tak kupodivu se mi na mapě rojily zrovna tam kde mně to zajímá.
No a soudím, že mechanismus pro vyhození nežádoucího waypointu už je naprogramován, takže by to měla být jen jedna další podmínka, ne ?

neverim tomu, ze se to bude chtit gebymu delat, ale tak si muzes udelat dva filtry a nasypat jima data do seznamu a sup s tim do kesmapy..

Pripadne jeden filtr na jejich zobrazeni a pak ctrl+a a trvale smazat. Rozhodne bych takto nesmyslnou a specialni podminku do jadra GG nedelal.

Nebo jeste lepe si na to napsat makro.

Asi tak - nehodlam autoritativne rozhodovat to, ze zrovna u tohoto druhu kesek je finalni waypoint nesmyslny.

Od toho jsou tam ty skripty aby si to kazdy mohl sam priohnout jak potrebuje. :wink: