Geoget se tvari ze pracuje nicmene s nulovym vysledkem.
to same se mi stava s pomoci geojarry, pri stazeni v okruhu vychoziho bodu kesky nalezl a pridal do databaze i kdyz jich spousta chybelo. Nicmene pokud jsem tento zpusob pouzil pro celou CR vysledek byl opet nulovy .. ani jedina
Nema nekdo tuseni v cem muze byt problem ? diky za pomoc
Gsak jsem doted nepouzival, ale koukam, ze tam uz to vypada mnohem slibneji.. dekuji za osviceni
S tim geojerrym je to tak, ze jsem si nechal stahnout kesky v okoli referencniho bodu coz udelal v poradku, ale rada z nich o kterych vim, tak se vubec nestahla.. Ale to hlavni je, ze pokud jsem mu nastavil celou ČR a po dlouhem stahovani a nahrani do nove zalozene databaze a jejim otevreni, byla cista jak slovo bozi. Neobsahovala ani jedinou coz me nemile prekvapilo.
Zkus zde na jiném místě zmiňovaný balíček GASP. Je to sice upraveno pro generování statistik, ale po instalaci budeš mít funční GG i GJ… vřele doporučuji.
Jinak já jsem kdysi dávno přecházel taky z GSAKu do GG a je to v podstatě dost problém, díky tomu,že GSAK pracuje jinak s final WPT (GG prý lépe ;)). Já si tehdy z GSAKu vyexportoval jen seznam nalezených keší a upravené final z vyluštěných keší…
Zdravím, mám podobný problém. V GG stáhnu keše, vyexportuji GPX, nahraju do Garmina a tam se mi zobrazí sotva třetina. Při zpětném importu z Garmina do GG ale vidím všechny, které jsem stáhnul. Kde se stala chyba?
Přes GJ 2.0.0 stáhnu keše okolo ref. bodu včetně listingů a pak přes gpxgarmin.gge.pas vyexportuji GPX, který nahraju do G 550t a po zapnutí a zobrazení keší jich vidím jenom zlomek. Při zpětném exportu z garmina do GG se načtou všechny co byly původně.
Ze importujes 380 kesi jeste nerika, kolik kesi tam bylo predtim a kolik jich tam je pak. Jak zjistis, ze kes neni v GPS? smazal jsi pred importem gurrent.gpx?
Nový WP vytvořit jde. Všechny předchozí soubory jsem vymazal akorát ne ten current.gpx.
HaLuMa píše, že gj2.0.0 je uz stara zalezitost, co jej nahrazuje?