Asi v tom bude jeste neco, protoze tohle tam mam uz nastavene defaultne, nicmene To odkazovani nejak zlobi… Zkusim se na to podivat.
Co se tyce toho ctrl+c tak bude urcite stacit jenom neco podobneho upravit, jde jenom o preneseni odkazu, zkusim to konzultovat s kolegou, jednu dobu se ve WINE docela hodne hrabal Dam pak vedet…
Zkusim tvuj postup, nicmene dotaz: Potrebuju GJ ke tvorbe stat? Nejak mi to tu zlobilo - jeste jsem to teda neinstaloval na to nove UBUNTU, ale na stare verzi se to nechtelo rozjet… At vim, jesti me cekam hodne nebo malo prace
Nechci prudit, ale nekdy si za to svymi narazkami na GSAK muzes trochu sam. I ja mam obcas kdyz to ctu rudo pred ocima Kazdopadne dobra prace s GG, jen tak dal
No v zasade nepotrebujes. GgStat ti udela statistiku z toho co mas oznacene v databazi jako nalezene. Nahrat na profil si to pak ale musis rucne, zkopirovat do profilu. GJ to udela za tebe, vcetne stazeni found it logu, uploadu na profil…
Ale k ciste statistice jako takove ho nepotrebujes.
No, oni spise nekteri vidi narazky i tam, kde vubec nejsou. Treba nedavno jsem dostal sprdana, ze vnucuji GG v GSAK foru, a ja pritom propagoval makro pro GSAK, ktere pouziva GeoJarry… Ale sem bych to netahal, pojdme se venovat uzitecnym vecem.
Potrebujes Geoget a GGstat.
Pak existuje makroskript Autostat, ktery vyuzivat GJ k tomu, aby ti pred zavolanim GGstatu aktualizoval pres web data v databazi, a po vygenerrovani odeslal vysledek do profilu.
Bez toho se obejdes, zvlaste pokud to chces jen vyzkouset.
Par postrehu ze sveta tucnaka: Zatim se tim prokousavam, ale narazil jsem na zajimavy ?error? a to ze kdyz vlezu do Templates skrze pokrocile nastaveni autostatu, neco edituju, pak dam pri otazce zda ulozit: ne, tak spadne cely GG.
EDIT: Prvni verze stat je venku, 2x to sice spadlo bez hlasky :D:D jen tak :D:D:D ale kazadopadne je to venku Nevypada to spatne, budu si s tim muset pohrat. Jediny problem je v tom, ze se mi ztratila jedna zalozena cache. Otazka zni: Je nejaky problem pokud na ni mam nalez?
EDIT2: Pokus o nahrati na FTP se taky nepodaril, asi prebootuju na win
Tak tu volbu prohlizece jsem prehledl s tou to uz funguje. Ty %1 jsem v konfiguraku wine uz mel. Dokonce se mi podarilo rozjet i gc live, coz je prijemna fce, autentizace pomoci externiho prohlizece.
Cili dalsi otazka jede to nekomu nativne? Prihlaseni v okne? Jo a wine mam wine-1.3.15 v ubuntu 9.10
Dnes jsem si aktualizoval Geoget na nejnovější verzi 2.8.4.742 a vše pracuje dobře. Jen aktualizace nešla přímo ze spuštěného programu Geoget, ale musel jsem si stáhnout nejnovější verzi do počítače a pak nainstalovat samozřejmě přes Wine.
Rád bych se jen zeptal uživatelů Linuxu, jesli někomu funguje export bodů - Mapa kešek do Firefoxu. Mě ne, ale Keškomapa se mi zobrazí správně.