Ahoj, teď znovu rozbíhám GeoGet a narazil jsem na problém při generování statistik. A to ten, že mi to nenašlo asi 8 keší. Podle mně na tom asi mají vinu PM keše, u těch opravdu nákez není, ale tolik jich nemám. Je možné, že by třeba nenašel některé archivované keše??? Je nějaký jednoduchý způsob, jak zjistit, které keše nemám zaznačené jako nález??? Díky za odpovědi
Archivované nejsou problém - ty se přece loví a logují běžně. U PMO je to horší, pokud ti někdo nedá HTML nebo GPX tak si to musíš v Geogetu "zalogovat" ručně.
A pak to záleží na stylu práce - já mám z terénu vše v deníčku i s časy a finálkama, takže při přepisu do GC.COM a do GeoGetu snadno zkontroluju jestli je všechno v pořádku.
Jak taháš do GG informace o nově zalogovaných ? Pomocí GJ ? Tak bacha na to, že tam je uveden limit posledních "xx", jenže není to počet posledních nalezených keší, ale počet posledních logů bez ohledu na druh. Takže když dáš nějaké NM nebo DNF tak se to taky počítá - a třebas NM log otravuje hned nahoře takže ho dolů v tom daném dni neodsuneš.. Tady bych viděl možný problém - takže najít a nechat ručně stáhnout kompletní listing.
jedu přes gj, pmo keše asi zaznačím ručně
Já asi před měsícem přešel na novou verzi geogetu a píše mi nej ais 3 zalogované keše s datumem nálezu ze 178. Navíc ani nedělá statistiky:(
Před měsícem ? A není náhodou platná verze z 27.12 ? Vše ostatní je obsoled - prostě vůbec nemusí fungovat.