Ahoj, zkoušel jsem v GeoGetu použít offline export keší pro snadné kešování v zahraničí (s tím že si offline data uložím do mobilu), a narazil jsem na problém. Vygenerovaný index.htm otevře browser v mobilu (Nokia E51) bez problémů, na seznam keší (nameindex.htm, nameindex_*.htm) se taky dostanu, ale když pak chci ťuknout na konkrétní cache, tak to už mobilní browser nezvládne a vynadá mi docela kuriózní chybou "Chybná odezva brány" :).
Původně jsem si myslel že to je chyba toho integrovaného prohlížeče v E51, ale pak ve mě zase začalo hlodat podezření ("když zvládne i CSS a JavaScript, tak proč by ho rozhodilo triviální HTML"), a zjístil jsem že je to chybnými odkazy které GeoGet generuje.
Zatímco v index.htm a prvních seznamech jsou odkazy správně ("href=offline/xyz.htm"), tak v jiných souborech jsou v odkazech zpětná lomítka místo normálních. Tzn. odkaz na normální cache pak vypadá jako "..\cache\H\GCKNFH.htm", místo "../cache/H/GCKNFH.htm".
Bylo by prosím možné opravit GeoGet aby generovat korektní HTML? Díky moc.
Původně jsem si myslel že to opravím sám, ale zmíněná chyba je zřejmě přímo v geoget.exe, tzn. není to záležitost pluginů.