Zdravim, chtěl jsem po Vánocích vygenerovat cca 26 keší najitejch v listopad/prosinec, ale z nějakýho důvodu mi to sice hlasí 26 souborů, ale v GG vidim asi jen 20, navíc ani u jednoho není značka FOUND (doufam ž eto neni potřeba všechno ručně odklikat se spravnyma datumama).
Vkladam to z html souboru, kde je vždy i muj log, vždycky jsem to tak dělal, verzi jsem měl 2.4.x, ted jsem zkusil nejnovější a pořád stejny…
(zkoušel jsem přidat i jeden soubor jen, ale bez vysledku)
přikladam foto.
Díky za pomoc…
Omlouvám se za ten obrázek, ale nešlo mi to jako příloha…
Tak jsem tam někde klikal a najednou to najelo, už josu nalezený, akorát u všech těchto přidaných je rok 2010, takže např. 10.12.2011 :-((, takže jdu to ručně přepsat…
Ale z toho co píšeš se domnívám, že by chyba mohla být v tom, že jsi nějakou dobu schraňoval HTML stránky a až pak jsi je hromadně naimportoval (proč vlastně ne hned?). Mezitím došlo ke změnám na GC.COM a změnil se formát stránek. Takže bys asi měl si znovu stáhnout ty co se nenaimportovaly správně.
Vzdy je potreba importovat aktualni webove stranky za pouziti te nejnovejsi dostupne verze Geogetu. Jinak to nejde!
Sice se snazim, aby nove verze Geogetu umela importovat i stare verze stranek, ale bylo by dost silene tohle testovat, takze na to nelze spolehat. A aby stara verze Geogetu umela improtovat nove verze stranek, to je nemozne, nebot nejsem knezna Libuse a vestit neumim.
Dostal jsem se také do problému, že mi v seznamu keší poslední importované nejsou vidět.
Přiznávám ,že jsem geoget aktualizoval až po importu (ale už jsem si nastavil na automatické hlídání).
Prosím o radu jak udělat znovunačtení, protože když to pustím běžným způsobem, tak se mi nic nenačte (asi logicky, protože jsem už načetl)
díky moc
To si mi stalo po zmene na GC.com take - GJ je stahl, ale ja je zaboha nemohl najit … nakonec byly nekde na konc, protoze se tam blbe natahla spousta informaci a hlavne byl blbe ten "KOD" (blbe se nacetlo D/T), najkonec sem je nekde dohledal, dal si ukazat a dal stahnout aktualni listing (a myslim bylo potreba rucne upravit DT). Ted po update na verzi 608 je vse v pohode
1)Narazil jsem náhodně u dvou keší na tento problém (viz obrázek).Když exportuji GPX,tak se nesprávně zobrazí listing (např.tučné a barevné písmo).Když exportuji html pomocí Gj,tak je vše ok.Keše jsem smazal z databáze a znovu nahrál.
2)Dá se v GG nastavit u více keší najednou jejich stav?Díky
Rekl bych, ze autor listingu pouzil nespravne BB notaci misto html. GC.com takovy listing zrejme zobrazi spravne a ve spravne html jej preda browseru (tedy i GJ). Proto import z html je spravne.
jedine si na to napsat primitivni scriptik. Mam pro svoji soukromou potrebu jeden takovy pro zmenu stavu na archived. Neni to sice publikovatelny, ale soukrome bych snad mohl. Mohl by sis ho upravit na takovy stav, jaky potrebujes.
Zdravim. Chtel jsem si naimportovat nove nalezy, ale nejak se nepodarilo. Dokonce nejake naleznene cache zmizely. Naimportoval jsem tedy vsechny svoje nalezene cache a vsechmi mi zmizely (filtr found). Tedy az na ty, ktere jsou PQ, a ktere import nemohl stahnout. Stahnul jsem tedy posledni GG a zkusil import poslednich 40. Nic noveho. Dokonce to ani nevyhodi zadnou tabulku o vysledku importu. Pouzivam GJ 221. Co je spatne? Diky za pomoc.
Jen takový malý poznatek, o víkendu jsem si hrál s vytvářením ebooku z keší, a zjistil jsem, že u některých keší mám nesmyslná data v obtížnosti a terénu. Bohužel filtr neumožňuje takové keše zobrazit v Geogetu, takže jsem se musel podívat přímo do databáze a keše s nemyslem znovu naimportovat.
presne tak. data v geogetu pri importu nemohou mizet! Jen se do nejakych poli dostaly hodnoty, diky kterym ta keska neprojde filtrem. To proto, ze se od te doby web zmenil, takze stary Geoget je nemuze umet naimportovat spravne.
Aktualni verze GG uz ma prave duslednou kontrolu importovanych dat, takze by na podobny problem prisla a byl bys pri importu upozornen.
Je velmi dobry napad nerusit zaskrtnuti "kontroloavt aktualizace" v nastaveni. Geoget te pak dokaze sam upozornit, ze vysla nova verze GG, a volbou "aktualizovat geoget" se ti nova verze stahne a nainstaluje. A zaroven ti to bude hlidat aktualnost i vsech nainstalovanych pluginu.
Rozumim vsemu co jste napsali. Domnivam se stejne jako vy, ze data smazana nabyla, jen filtr je spatne vyhodnocuje. Jak ale zjednat napravu netusim.
Zkusil jsem … jak jsem jiz napsal, provest import (novy GG, novy GJ) poslednich 40ti nalezenych kesi … a nezmenilo se nic, a jak pisu, dokonce se ani nezobrazila tabulka s vysledky importu.
Zrejme ty data v DB mas, jenom je nejsi schopen je vypsat. Zkus udelat co nejmene "agresivni" filtr a dohledat je rucne. Pripadne pres CTRL + G si dej vyhledat podle GC kodu inkriminovane kese a potom pres prave tlacitko a TRVALE SMAZAT je smazat a nakonec importovat nanovo.
Nema nekdo nejake jine, schudne reseni, nez mazat rucne 1500 kesi a nasledne importovat 1500 kesi?
Nebo jinak, nalezene cache v databazi nejsou. Ani vychozi filtr je nezobrazuje. Jak je to mozne?