GeoGet - sloupce

Ahoj všem,
do nynějška jsem používal na offline správu cache program MyGC. Nyní jsem objevil GeoGet a zdá se mi velmi zajímavý.

Co se mi však nedaří je vytvořit si např. sloupec "Série", kde bych mohl zadávat série, do kterých jednotlivé cache patří (Císařská silnice, Trezory, Dalnice … apod.). Našel jsem nějaký návod, kde v Nástroje-Nastavení by měla být karta "Sloupce", ale tu tam nemám.

U MyGC bylo možné kliknout a stáhly se všechny nové nalezené cache přímo z geocaching.com. Stačilo jen dopsat ručně časy nálezu. Je možné dělat i v GG?

Předem děkuji všem za rady.
Díky!
LD

Co se tyce jednicky, tak ti neodpovim, ale chapu ze by sis rad udelal neco jako "Bookmarks"

1. GG je pouze program pro prohlizeni zaznamu z databaze. To co chces umi GeoJarry. A mimochodem, pokud si v logu zapises i ten cas, tak ti to GJ automaticky vyzobne a nemusis dokonce ani nic rucne doplnovat.

K té jedničce - jde to velmi jednoduše. V editoru sloupců si přidáš sloupec typu TAG a přidáš mu nějaký rozumný nadpis - třebas "Serie".
A pak když pravým myšítkem klepneš na keš, dáš "Změnit tagy", tenhle TAG přidáš a do hodnoty napíšeš co potřebuješ. Příště ti pak už bude použité hodnoty nabízet v roletě. Běžně se to používá například pro evidenci xTF, TOP keše a podobně. Kromě toho některé TAGy jsou generované automaticky a některé si musíš vytvořit když chceš mít doplněné informace o okresech.

Díky za rychlou odpověď. Hned jsem to vyzkoušel a sloupce se mi podařilo vytvořit. U aktualizace na jedno kliknutí asi budu muset zůstat u týdenních aktualizací přímo z GC.com.
Lovu zdar!

MyFinds PQ je cesta. Ale doporucil bych i Geojarry.
Vyuziji ho i PM uzivatele - refresh listingu, dotazeni logu apod.

A taky je tam davka, ktera se podiva po nove zalogovanych kesich na GC.com, stahne k nim listingy a GeoGet si je tak oznaci jako nalezene u sebe v databazi. Na jeden klik.

Tak jsem si to zkusil stáhnout, ale nedaří se mi to nějak propojit s GG. Ale budu to ještě zkoušet.

V instalacnim balicku je presny navod, i kdyz v anglictine. Ve vysledku to ale znamena vicemene jen rozbalit slozky a soubory ze zipu na patricna mista.

Nechápu, co je na tom tak složitého… Soubor z PQ (je to zip) rozbal do nějakého adresáře a pak v GG dej importovat z adresáře, zvol ten adresář a je to…