geoget-spatne nactene nalezene kese

AHoj, pri pokusu o stazeni poslednich cca 20 nalezenych kesi se mi objevily v GG jako nalezene kesky, ktere jsem nikdy nenasel(ani jsem je nemel stazene v databazi) a naopak nektere z nalezenych jsou vedene jako nenalezene. Nektere z nalezenych nemam v GG vubec. Precetl jsem si varovani, ze se ma uvest radeji vetsi pocet, ale i kdyz jsem stahl poslednich 200 nalezu, nic se mi v databazi nezmenilo. GJ mam ve verzi 2.2.4 - nainstalovany spravcem pluginu, GG mam taky aktualni. Kde jsem udelal chybu a jak ji napravit?

Mas spravne vyplneny prihlasovaci udaje na geocaching.com? Skoro to vypada, ze si tahas nalezy nekoho jineho. Nebo nemas nejaky "podivny" znak v nicku? Ze by to treba Gegoget nezvladl prelouskat…

V nastaveni jsem nic nemenil, posledni kese mam spravne, ale pak tam mam diru, co jsem mel nalezene, proste chybi. A pak s datem 22.3. jich je hromada a tam je prave spousta cizich, v oblasti, ktera me nezajima a nemel jsem je vubec stazene a najednou jsou jako nalezene.

podivny znak v nicku - no, ten uz mam taky dyl a je stejny, jako tady v te diskuzi. Podtrzitko nikde, pokud vzpominam, nebylo proti nicemu (treba ani ve jmenech souboru). Tak nevim

ted uz v tom bohuzel problem je - je tu k tomu nekde i diskuze…

a\ patří to asi do vlákna GG
b\ bude to dle mého na 99% problém neaktuálnosti poslední verze GG a GJ resp. problém s cizím znamem v nicku
c\ toto se již řešilo a řeší ve vlákně GG

pokud ten osklivy znak neni uplne na konci (mozna taky uplne na zacatku) tak by to nemelo nicemu vadi ostatnim se znamakam uprostred nicku to fungovalo jen tem co maji znak uplne na konci (jako my nebo Firestone- ) zo blbne. Stacilo naistalovat starsi verzi geogetu kde to chodilo a chodi dodnes zbytek mam aktualni a frcim. S podobnym sem se jeste nesetkal. Skoro jak kdybys dal stahovat neco jinyho. Pro oznaceni nalezu je tam pripraveny "odkaz" oznacit poslednich 40 nalezu. A jinak priste Geoget vlakno s cislem tve verze tam ti poradi nekdo zodpovednejsi :slight_smile:

Tak jsem sel na predchozi verzi GG, rucne odstranil naimportovane cizi nalezy a vypada to, ze vyreseno. Jeste jedna zajimavost - jedna se, jak jsem psal o datum 22.3.2011 a vsechny ty nalezy maji nejaky kamen v nazvu. Tak nevim, asi strasilo. Dekuji vsem zucastnenym za snahu.