Geoget - Stahování čerstvě zalogovaných keší

Ahoj,
na udržování databází keší, finálek apod. používám MyGC. Skvělý program, ale poslední dobou váznou aktualizace. Začínám se učit s geogetem.
U MyGC jsem byl zvyklý, že po zalogování keší jsem klikl a zalogovaní keší se mi projevilo v databázi, případně keše, které jsem zalogoval a nebyly v databázi se mi automaticky do databáze načetli. Je nějaká podobná funkce i v geogetu?
V MyGC mám poměrně bohatou databázi mnou odlovených finálek včetně jednotlivých stage multin, které jsem prošel. Ně nějaká funkce jak tyto informace exportovat do geogetu. Přece jen se mi nechce vše přepisovat.
Díky za radu všem, kteří se pokusí pomoci.
LD

GG je jen správce dat, která do něj nějak dostaneš, obdobně jako GSAK. Takže GG jako takový neumí sám na jedno kliknutí stáhnout zalogované keše… ale.

GG ideálně spolupracuje s GeoJarrym, což je udělátko na stahování dat z gc.com. To už má tlačítko na stažení zalogovaných keší…

No a export z něčeho do GG ideálně přes standardní gpx jako PQ. Podívej se do jakých formátů umí ten tvůj program exportovat a Haluma ti určitě poradí, jaký je ten nejlepší.

Cerstve zalogovane cache se stahuji pomoci pluginu Geojarry - pokud jich je mene z 40, tak staci primo skriptik, ktery je stahne. Koukni na screenshoty dole u GASP, co mam v podpisu. :wink:

Díky všem za radu. Vyzkouším to.