GeoGet- statistiky

Pomocí GStats jsem si vygeneroval statistiky, ale mám takový problém: Když se ukáže mapa, kde jsou vytečkované červené puntíky, kde jsem všude lovil, je to úplně špatně. Třeba v Německu, Dánsku, Rakousko, kde jsem nenašel ani jedinou keš. A domácí souřadnice mám v geogetu správně nastaveny. Potom také nechápu, jak se mi může zobrazovat tabulka, v kolik hodin jsem keše našel - vždyť to se přece nikde neuvádí, a navíc to bylo taky špatně. Můj poslední dotaz je na BadgeGen II - u odznáčků je i CWG collector, a já tam mám 0 CWG, i když jich mám hodně, nevíte jak si to nastavit? Díky moc za odpovědi.

Ahoj, napred by bylo dobré si prolinkovat profil na GC.com, aby ty Tvoje statistiky nikdo nemusel hledat.
U mapky musí být v template správně uvedené UID, když jen zkopíruješ odkaz z gc.cz, budes tam mít mapu někoho jiného. Předtím musíš ještě svoje nálezy nahrát na gc.cz, to za tebe udělá Autostat. S domácími souřadnicemi v GG to nemá co dělat.
Tabulka podle časů se ti udělá, když do logů na GC.com píšeš čas nálezu. POkud ne, máš všude půlnoc :slight_smile: BAdgegen ti neporadím, moc nepoužívám, ale aby se ti CWG zobrazovaly, musíš je mít u nalezených keší v GG zadány, (nebo to se to musí zadat přispuštění generování Badgegen.

Podívej se na heslo GASP.

Když pustím můj profil a statistiky přes prohlížeč Chrome, tak se zobrazí všechny obrázky CWG. Ale když přes FF, tak jenom některé a zbytek jsou otazníky
Kde je chyba?

Není to Firefoxem jako takovým. Zkoušel jsem Operu, Chrome, IE a FF - všude OK. Takže tam máš nastavené nějaké blokování obrázků nebo něco podobného.

Protoze jsi ty kese nenahral sem na gc.cz. Podivej se na navod a kese si nahraj http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=14&thread_id=5558