Pomocí GStats jsem si vygeneroval statistiky, ale mám takový problém: Když se ukáže mapa, kde jsou vytečkované červené puntíky, kde jsem všude lovil, je to úplně špatně. Třeba v Německu, Dánsku, Rakousko, kde jsem nenašel ani jedinou keš. A domácí souřadnice mám v geogetu správně nastaveny. Potom také nechápu, jak se mi může zobrazovat tabulka, v kolik hodin jsem keše našel - vždyť to se přece nikde neuvádí, a navíc to bylo taky špatně. Můj poslední dotaz je na BadgeGen II - u odznáčků je i CWG collector, a já tam mám 0 CWG, i když jich mám hodně, nevíte jak si to nastavit? Díky moc za odpovědi.
Ahoj, napred by bylo dobré si prolinkovat profil na GC.com, aby ty Tvoje statistiky nikdo nemusel hledat.
U mapky musí být v template správně uvedené UID, když jen zkopíruješ odkaz z gc.cz, budes tam mít mapu někoho jiného. Předtím musíš ještě svoje nálezy nahrát na gc.cz, to za tebe udělá Autostat. S domácími souřadnicemi v GG to nemá co dělat.
Tabulka podle časů se ti udělá, když do logů na GC.com píšeš čas nálezu. POkud ne, máš všude půlnoc
BAdgegen ti neporadím, moc nepoužívám, ale aby se ti CWG zobrazovaly, musíš je mít u nalezených keší v GG zadány, (nebo to se to musí zadat přispuštění generování Badgegen.
Podívej se na heslo GASP.
Když pustím můj profil a statistiky přes prohlížeč Chrome, tak se zobrazí všechny obrázky CWG. Ale když přes FF, tak jenom některé a zbytek jsou otazníky
Kde je chyba?
Není to Firefoxem jako takovým. Zkoušel jsem Operu, Chrome, IE a FF - všude OK. Takže tam máš nastavené nějaké blokování obrázků nebo něco podobného.
Protoze jsi ty kese nenahral sem na gc.cz. Podivej se na navod a kese si nahraj http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=14&thread_id=5558