Geoget - stažení logů

Zdravím,
po včerejším zásahu na GC.COM se mi přestali stahovat logy do gg.
Ať už mým obvyklým způsobem:

• uložení souboru .loc a uložení stránky .aspx
  • import do gg

A nebo neobvyklým:

• stažení logů přes geojarry

Nevíte někdo, prosím, co s tím?
Děkuji

Čekat jestli to HaLuMa upraví … Nic jiného nelze …

Flame: Logy přes GPX fungují normálně …

A nezvolil sis treba jako jazyk cestinu?

zkoušel jsem to ráno než jsem šel do práce a na GC.com češtinu nemám nastavenou a opravdu to nestahuje… jen jde inportovat LOC soubor, ale logy GJ nesosne

Zmen v HTML je tam pozehnane, navic je treba kontrola, jestli se lokalizace nekde neceho nedotkla. Prace jak na kostele, takze neni divu, ze par hodin po zmene jeste nic nefunguje.

Nezvolil. Používám angličtinu a skript v greasemonkey na počeštění, ale tím skriptem to není, pač před změnou to fungolo jak mělo…Takže je to nejspíše tím, že groundspeak zase něco pozměnil…Teda asi, já tomu příliš nerozumím nebo spíše vůbec :wink:

vin-lin: chtel jsem to otestovat, ale uz napsal HaLuMa, takze musime holt cekat.

a při tom čekání lovit kešky které už v GG máme, at se ty "fajky" rozmnožují :wink:

S474Ne, vydal jsi ten balík a za chvíli abys dělal "rebuild" protože update skoro všeho :expressionless:

freemen.cz: vsak toho jsem si vedom a neboj, neni to az tak prace, mam to vsechno "rozdelany" ve virtualnich XP, takze si tim ani "nesvinim" svuj system.

Heh, nevim jak ty, ale ja mam v GG celou CR, takze to mam na nekolik let dopredu s tim cekanim :smiley:

Ano, to je praktické, podařilo se mi tuhle díky tomu najít keš, která byla už asi půl roku jen pro PM, já ji měl ale v databázi ještě doby, kdy byla i pro BM. :slight_smile: