Prosím o následujicí radu, doinstaloval jsem si do GeoGetu výše uvedený doplněk, ale nějak jsem nepochopil z návodu kde najdu to uživatelské jméno, které se zadává v nastavení pluginu. Můžete mi prosím někdo napsat návod pro blbý? Předem moc děkuji.
Právě jsem si všiml, že jsem svůj příspěvek napsal do špatné rubriky, moc se omlouvám.
dej nastavení, v novém okně je v pravém sloupci okénko s vybraným souborem šablony, pod ním je tlačítko šablona - polož na něj myš a máš celou adresu souboru, nebo ho stiskni - soubor šablony se Ti otevře v novém okně,nejspíš v Poznámkovém bloku(bude dole v liště), můžeš ho upravit a uložit kam chceš, potom ho tady v nastavení najdeš a vybereš
Autostat nemám, mám GeoGet a nainstalovaný plugin GeoJarry přes který se připojuje plugin trackable item list. Na webu pro GG jsem se dočetl jak se má soubor přepsat, ale nevím kde je… Jinak své ID z GS mám nastaveno správně..
No, hele já mám Geoget celkem funkční, ale že bych mohl vykládat o jeho funkcích, tak to zas ne. Autostat je plugin Geogetu, který (podle mě) statistiky sestavuje a taky jsou jeho součástí ty šablony. Já osobně mám Geoget s pluginy GgStat(podle mě "tvoří statistiky", Autostat(zobrazí statistiky podle šablony),GeoJary slouží k přenosu a stahování informací(nepoužívám), Badge Gen doplní odznáčky, Trackable list dodá ikony TB a GC z Tvého profilu na GC.com , DiffTerrSize umí v Geogetu zobrazit vlastnosti keše graficky. Mám ještě nějaké drobnosti, ale tohle je podle mě základ. Všechny jsou na stránce Geogetu, zkus to takhle sestavit, mě to běhá dobře,viz profil na GC. Píšu polopatě, jinak neumím