Reinstalovala jsem na novou verzi, mam instalaci jako removable disk a Geoget nejde spustit. Hláška viz příloha.
Reinstalaci jsem zkoušela kvůli duplikování waypointů. Mám poslední verzi geojarry, ale nevím proč se při každé aktualizaci listingu přidají nové waypointy. Jsou označené jako XA, XB, XC …
Toto se mi stava pri instalaci v pripadech, kdy je GG spousten pomoci parametru -d="…". Vzdy mi pomohlo jej nasilim ukoncit a pak spustit standardnim zpusobem (pres zastupce na plose, z prikazove radky s paramtrem). Pak uz jsem tutuo chybu nikdy neobdrzel.
Co se WP tyka, myslim, ze se jich samostnou reinstalaci nezbavis. Budes muset tu kes vymazat a znovu importovat.
To se mi samozřejmě taky stavalo. Ale teď to nejde spustit ani běžným způsobem. Muaela jsem to vrátit o verzi zpět.
A když mám u těch keší se zdvojenými waypointy finálky, poznámky …?
odmazej jen ty nesmyslné body (určitě je jde hromadně vyfiltrovat)
Zkusila jsem odmazat. Tvoří se znovu. A při každé aktualizaci listingu vzniknou nové.
Tak další poznatek - odmažu celou keš komplet. Naimportuju a waypointy jsou v pořádku. Provedu aktualizaci listingu a waypointy jsou zase zdvojené.
Zkusila jsem vytvořit novou, čistou databázi. Přes GPX import jedné keše. Po spuštění Download listing jsou duplicitní WP i tam.
Tak už fakt nevím, kudy z toho ven.
Aby se netvorily znovu, musis kese importovat posledni verzi GG.
Snad kdybys poslala Halumovi vypis podrobnosti pri padu programu, treba by dokazal urcit pricinu. Doporucuju ale dohodnout se primo s nim.
Ty waypointy vznikaji oravdu importem starou verzi geogetu, ktera proste neni delana na posledni verze HTML stranek. (takze PM nemaji problem…)
Staci celou kesku smazat (se vsim vsudy) a naimportovat znova novou verzi GG.
Dalsi problem je, ze jsme tam nekam zavlekl chybu a spusteni pres -d spousteci parametr opravdu zlobi. Ale jsem ted na dovolene, takze to ted neopravim.
Pokud ti to pada i bez toho parametru, tak potrebuji vedet, jak to mas konkretne nainstalovane, v jakych adresarich, kde mas datvy adresar, jak vypada geogetboot.ini a jak vypada zastupce, kterym to spoustis.
Kdyz to pada pri spousteni s parametrem -d, zkus pouzit nastaveni v souboru geogetboot.ini. Zda se mi, ze vzdy jedna z techto moznosti funguje a druha ne (na kazdem pocitaci jina?).
Windows Vista Service Pack 2
Geoget je v adresáři Program Files\GeoGet2
Data jsou v adresáři users\munu\desktop\data
(první instalace gg2 tuším běžela jako removable disk vedle původního gg a sem se to nainstalovalo, jsem líná to nějak měnit ![]()
V geogetboot.ini je pouze:
[boot]
datadir=.\data
Zástupce vypadá viz příloha.
Uf ![]()
Tak tohle rozhodne neni spravne - a dokonce by to ani nemelo byt mozne.
Ozvi se mi pres ICQ, mrkneme na to pres teamviewer.
Zjevne jsi nevedomky vyuzoivala chyby pri konstruovani relativni adresarove cesty v geogetboot.ini, kteoru tato verze opravila. proto ti to najednou zlobi.
Resenim je, ze opravis ten radek v geogetboot.ini na:
datadir=c:\users\munu\desktop\data
S timto by se ti nova i stara verze mela spustit se spravnym datovym adresarem.
Otazka pak uz je, jestli je rozumne mit datovy adresar na pracovni plose. Ja osobne bych se premlouval na jeho premisteni, spolu s upravou cestu v tom geogetboot.ini na novou lokaci.
Paráda!
Díky moc, Halumo. Už mi funguje nová verze.
Akorát mám teď v Konzoli chyb ve skriptech tohle:
[Chyba] c:\_DOC\GGdata\script\CacheNearRefPoint.ggp.pas(42:6): Unknown identifier 'gjUsername'
~~~ 13.7.2010 10:30:12 c:\_DOC\GGdata\script\gc.cz\czgcmap.ggp.pas ~~~
[Hint] c:\_DOC\GGdata\script\gc.cz\czgcmap.ggp.pas(32:3): Variable 'S' never used
[Hint] c:\_DOC\GGdata\script\gc.cz\czgcmap.ggp.pas(33:3): Variable 'X' never used
Teď už jen to nové stažení keší. Asi ty duplicitní waypointy nejde jinak opravit? Mám tam final waypoints, poznámky ...
munu: ten CacheNearRefPoint.ggp.pas klidne smaz a HINT ignoruj.
Díky, provedeno ![]()