Ahoj,
do geogetu importuji pres LOC soubory, ale po 2clicku na keš, se mi objevi cervenym neznamy listing kešky, netusite cim by to mohlo byt, thanx
Pokud se nepletu, tak listing je pouze v GPX souboru, v LOC jsou pouze souradnice a kod cache…
Nepleteš se, ono stačí ten soubor otevřít třeba v notepadu a podívat se do něj. Dopručuji pročíst http://geoget.ararat.cz/doku.php/doc:user:data
Pokud tam cpeš loc soubory, doporučuju k doplnění listingů použít Geojarry
je to jednoduché;)
Jen bych se zeptal - pozná GeoGet PM-only keše? Nedala by se přidat výběrová podmínka do databázového filtru?
PM-only kese se nerozlisuji. Je pro to nejaky zavazny duvod, to rozlisovat? Mne, jakozto PM, mne zajimaji kese, ktere jsou pro mne dostupne. Ze bych patral, tahle je obyc a tahle jen PMO, to mne nikdy nenapadlo.
No jo, me to totiz napadlo jako BM ![]()
PMO kese pribyvaji, tak by tahle moznost byla dobra, aby se daly vyradit z tabulky a treba i potom az se BM upgraduje na PM
pro jejich dodatecne dohledani…
Geoget PM-cache temer pozna. Pokud jsi BM, zustane ti u prislusne cache pouze nazev bez souradnic. A jako takove je muzes zobrazit pomoci filtru.
Mas pravdu, jde to tak udelat.
Presto bych ale stejne navrhl ke zvazeni, jestli nejaky priznak temto kesim nedat - myslim ze i pro PM je dobre vedet, ze tato kes je "vice chranena" - teda ze tam asi bude min logu a ze treba owner ma duvod tuto kes vic chranit.
Ja si teda nejsem uplne jistej, ted k PM GPX pristup nemam, ale ste si jisti, ze to tam je nejak urcene?
Treba GSAK to tusim nerozlisuje vubec, nebo sem si nikdy nevsim. Ale neporovnavam, jen info :]
Myslim, ze mas pravdu! V PQ GPX to nijak rozlisene neni.
Díky za reakce, dohrál jsem GeoJarry, a objevila se mi lišta s pluginem, ale pokud dám stáhnout listingy nebo cokoliv jiného objeví se okno Error with Geojarry, (login údaje jsem vyplnil a ID země mám 56), co by mohlo být špatně, díky
Mozna jsi k tem pluginum zapomnel nahrat i samotneho geojarryho, ne?
Thanx a lot, jsem to ale tele bylo to tak… ![]()