Po telefonate s Dorcadionom stanovujeme termin Prazskeho geopiva na piatok 3. zari o 18.00 v restauracii Hamr (ulica K Vode) na brehu Hamerskeho rybnika v Prahe-Zabehlicich. Spojenie - konecna tramvaje n. 11, bus 188. (nie je iste, ci pivny stan v Strasnicich este bude stat).
Ak budete mat zaujem, prinesiem nafukovaci cln a budete mat prilezitost najst nasu piratsku cache na nearby ostrove (zoberte si na to oblecenie) - dajte mi vediet, ci mate zaujem, aby som to nevlacil zbytocne…
Ak to pojde (pocasie+obsadenost), objednam stol vonku + jedno petangue ihrisko :)))
Tesime sa na Vas :)))
P.S. dajte sem na forum vediet, kolko ludi pride, kvoli objednaniu stola.
Já taky dorazím :-). Moc by mě ale zajímalo, jak je to tam se signálem Errortelu. V minulé geohospodě (v tom pivovaru) to bylo hodně slabé a na geo-pivo vždycky zvolíte týden, když mám službu na telefonu :-(.
Člun je dobrý nápad. Ostrovní cache mi jako neplavci přijdou nedosažitelné
Co se týká nabídky Haggeause tak je opravdu lákavá a pokud nazapomeneme krabičky doma, tak bysme to rádi využili. Ty bílé pixličky jsou strašně vidět
Ja sa inac divim, ze ludia na tie ostrovne cache plavaju ja som ju pripravoval na nafukovacom matrace - ktory sa zacal v polke rybnika vypustat :)))), ale kvoli Gandhiho cache som si nechal z Blavy priniest cln…
Dnes na nu ideme
nemam digital, takze neuploadnem a radsej neberiem Practicu, keby som sa naaaahodou cvakol
ale moj je pre jedneho cloveka + maximalne jedno dieta. Otestujem ho a dam Ti vediet. Vesty urcite zober, aby sme neprisli o Ivet ;-))))
Tak to bude asi nas cinsky dvoukajak s nosnosti 350liber [link] lepsi, zvlast jestli budeme prubezne popijet a vyrazet na ostrov. Muzeme vzit oba, at se rychleji vystridame.
Asi uvezlo, 350lb je oficialni nosnost, ale jezdil jsem s timhle kajakem na vikendy s dvema detmi a potrebnym kempovacim vybavenim, nalozeni jsme byli [takhle].
vcera som ten svoj vyskusal v Davli a zistil, ze som z neho vyrastol, nohy som mal prehodene cez krajnice :). Navyse jeden ventil trochu pustal vzduch. Takze zober prosim urcite ten svoj, ja ten svoj necham doma…