Geohraní na Vysočině

Ahoj, rádi bychom Vás pozvali na event v malé vesničce, kde se budou celý den hrát všechny možné i nemožné hry.

Event je i vhodný pro děti, i dětských her máme spoustu a kdyby Vás už nebavilo jenom sedět, krátká zvířátková série kousek od vesnice je pro děti také jako stvořená.

Hrát si budeme v sobotu 6.4. a všichni jste tímto srdečně zváni.

https://www.geocaching.com/geocache/GC83WNG_1-jilemnicke-geohrani?guid=5f8ec082-21d3-490c-b762-bb5bc08d489d

Klidně bych se přijela na Vysočinu po delší době podívat a něco si zahrát, jenže jste se s termínem trefili do stejného eventu v Příbrami.

Takže někdy příště, už mám WA pár týdnů u Středočechů.

Škoda, byl bych na tebe zvědavý.

Posuneme nahoru, aby měli šanci si eventu všimnout další.

To kalubr: Zvědavá mám být já. :wink:

Prostě jak říká kolega, už jsem výběhový typ v pokročilém středním věku. :slight_smile: Ale i tak jsem pro každou legraci a deskovky mě baví - ráda je hraju i bez eventu u geo kamarádů na chalupě.

Já nemůžu být zvědavý?

Když přijde Daník, přijdu taky.

Rosoptíci přijdou určitě, tak snad s sebou vezmou i Daníka ;-)

Posouvám nahoru :-)

A ještě jednou posouvám. Kdo nevíte Co s víkendem, přijeďte si zahrát

Ono by se z Břevnice dalo jít i kolem prasečáku u Kojetína, ne?

Dalo by se, ale je to dál. Nejlepší cesta je ze zastávky nahoru do Kyjova, která je zpevněná pro lidi, začíná na konci peronu směrem na HB a pak do Ždírce a okolo rybníku vede cesta přímo do Jilemníku. To je úplně rovná trasa a má cca 5 km spíš míň. Jen ta cesta ze zastávky v Břevnici a druhá půlka od rybníku do Jilemníku nejsou na mapách.

V Rozsochatci mě Daník utěšoval, dneska to v jednu chvíli potřeboval spíš on. Je vidět, že nerad prohrává. Kvůli více akcím najednou byli kačeři dost rozlítaní, ale dostavili se. I já jsem vypustil fotbal, a to už je co říct. Díky za Geohraní, hodně zajímavých nálezů a nápadů do další tisícovky!

Děkujeme za návštěvu, účast nás nakonec docela zaskočila. Čekali jsme míň lidí. Jen se končilo docela brzy, ale to bylo těma vedlejšíma eventama no. Ještě jednou díky ;-)

Na Deskohraní v Pardubicích jsem měl pocit, že lidi sedí u stolů po rodinách a skupinkách, vůbec jsem se tam nechytil. Váhal jsem i v tomto případě, ale tady bylo míň účastníků, navíc je líp znám.