GeoHrobecky

Asi se to tu mozna probiralo, ale zajimal by me Vas nazor na kese, ktere nazyvam geoohrobecky. Mam na mysli kese, ktere jsou zasypany kamenama, nebo vetvemi. Proste nekam vlozene bez napadu. Chapu, ze mnohdy jde spise o hezke misto, na ktere kes upozornuje, ale kdyz najdu krabicku zabalenou v igelitaku pod sutrem, tak ta radost neni takova, jako kdyz najdu neco originalniho. Jaky je Vas nazor. Mimochodem, ja sam se snazim kdyz uz zalozit, tak neco originalniho :slight_smile:

Je to jeden ze způsobů ukládání cache. Abych pravdu řekl, tak pro mě je to docela dobrá skrýš.. Sám jsem takovou jednu založil.
Když nemáš materiál a není lepší místo, tak co jiného ti také zbývá, že jo?:stuck_out_tongue:
Ale, jak já říkám, je to pořád lepší, než drátem do oka:o:@
:D:D

Neni geohrobecek jako geohrobecek. Napada me nekolik takhle dost originalne ulozenych kesi z nedavne doby…

Ja vim, ze dulezite je spise misto na ktere keska zavede, ale kdyz pak natesen najdu na miste sutr, okolo ktereho trci vserikajici cerny igelit, tak je to trochu zklamani. Prijde mi to osizene. Pravda, o to vic, si vazim kesi, ktere vybocuji, ale je jich jak ssafranu. Jak rikam, pripada mi to jak film s vybornou myslenkou, ale nedotahnutym do konce. Proste obcas me zklamou kesky, ktere jsou jen proto, aby byly. Jak rikam, sam jsem mel moznost zalozit kes bud jako geohrob, nebo tomu venovat mnohem vic usili a casu a udelat i jeji uschovani necim zajimavym.

Tak je to pravda, ale né zase tak úplně. Je to jedna z těch lepších variant, kde tímto způsobem ukrytou najdeme čistou krabičku. Nijak extra to nepotěší ale nijak mě to nepohorší, pokud je suchá čistá, tak jsme rádi. A na některých místech to opravdu ani moc jinak nejde a vymyslet něco originálního není vždy jednoduché.

Co mě opravdu vadí jsou microcache s kusem narvaného papíru uprostřed přírody, kde je neskutečně možností ukrýt i tank. V městech atd to chápu a nevadí mi to, ale když to vidím v místech, kde je pidi velikost zbytečná, tak hned to v logu kritizuji.

Řešení je jednoduché -

1. v logu a hodnocení se nebát nevhodnost a nelíbivost zpracování trochu pohanit - ale ve vší slušnosti a čestnosti!!
  2. zakládat originální cache a být inspirací
  3. hodně o tom diskutovat a dávat najevo, co chceme :slight_smile:

Jen proboha to ne! :slight_smile:

No a proč ne? :slight_smile: - i když je pravda, že v každém návodu je jasně napsáno, že cache má být kreativní, zajímavá a zábavná, ale stejně je takových dost málo… jsou, ale málo…

Nevím, jak jinak by jsi chtěl řešit keš na skalnatém kopci jinak, než že ji někde u skály přikryješ kamenem.

Ona falešná ptačí budka není zase tak dobrý fór a nehodí se všude …