Geojarry 2.1.4.53- zmizela možnost "bez listingu"?

Ahoj, jelikož jsem přišel o data, tak jsem začal od začátku. Ale změna - jak nyní docílím stahovat keš bez listingů?

Pracuji přes Rychle stáhnout keše- dle Souřadnice. Proč už není možnost stahovat keše bez listinů, popř jsem něco v nové verzi přehlédl?

Co to je za verzi toho GJ? Takova snad zivote nebyla, aktualni je 2.2.1.

ta možnosti zmizela poté co se na gc.com objevila captcha pro stahování loc souborů. Stahování bez listingu tedy už není možné a zřejmě ani v budoucnu nebude.

ok, aha, ale je divné že to šlo bez listingů, kdy už tam captcha byla. (tahovalo to jen seznam, né po jednotlívých)

Verze je 2.2.1, tamto vyla verze exe souboru

Seznam to tahalo, ale bez souřadnic, jestli se dobře pamatuju. Takže k ničemu.

Asi tak, proste jako BM mas smulu. Navic k cemu ma smysl tahat pouze GC kody?

Smysl je jesný. Mám oblast, kde mám staženo třeba většinou keší. Chci najít , keše které přibyly, nebo chci oblast trochu rozšířit a oblast se překrývý. Takže abych nestahoval zbytečně jednou stažené.

No a možnost stáhnout nové v okolí 20km ti nevyhovuje ? Nové je psáno jako ty co nejsou v databázi.

Opravdu vynalezas klo. Tu tvoji ulohu zvlada GJ bravurne "sam od sebe". Ma na o pripravenou davku. POkud ti nevyhovuje polomer 20 km, udelej si podle ni novou s jinym polomerem.

aha, tak to jsem neznal. Je to díky příkazu pendoutdb?
Já jsem zvyklý používat jednoduché věci- používal jsem rychle najít keše na gccom a ne nějaké příkazy nebo nedej bože Dávky

Nerozumím co vlastně píšeš. ¨

Zkusím to vysvětlit polopaticky. Ikonou pustím Geopřítele - ta ikona je v současné době velká [color=red]červená šipka[/color], červená a tlustá to proto aby ji každý uviděl.
No a pak se mi objeví na obrazovce okno a v něm je první řádek
[color=green]Keše - hledat nové (20km)[/color]. Vyberu to levým myšítkem a pak myší kliknu na [color=violet]spustit[/color].
Bude to hledat v okolí referenčního bodu, což je impliticně tvůj domov. Pokud chceš jinde, tak je to tednoduché dočasně změnit. Vybereš v seznamu nějakou keš, kterou už máš v databázi, přiblišně uprostřed zvolené oblasti a klikneš pravým myšítkem. Z mnoha užitečných možností vybereš tu poslední. A pak pokračuješ viz výše…

Díky za ochotu, ale tohle všechno znám.

Jedna se o doplnek ke GeoGetu. Vlakno by melo byt tedy umisteno v subforu GeoGetu.

Jak uz tu bylo odpovezeno, duvod zmeny je jasny. Webovky uz proste neumoznuji stahovat loc soubory bez captchy, takze neni mozno stahovat kese "bez listingu". To ale neznamena, ze neni mozno delat rozdilove aktualizace!

GeoJarry je HODNE univerzalni, takze umoznuje uzivatelum stahovat to, co si preji. A pouziva na to davky a dotazy. Neni to nic sloziteho, spis to tak honosne zni.
Chces delat veci efektivne? Tak se s tim nauc. Neni se ceho bat.

Dotaz je jednoducha soucast, ktera ti pomuze ziskat GC kody. V davce je pak muzes trosku profiltrovat a nechat si stahnout uz jen ty, ktere te skutecne zajimaji. Zadna veda.

No tak když se ti to nechce dělat nadvakrát (o dvojím stahování nemůže být řeč pokud neuvažuješ dvojí stahování seznamu keší) tak bych řekl že cesta je přes úpravu hodnoty v souboru
script\geojarry\query\"Keše - 20km.gjq"

Zadna editace souboru neni potreba a uz teprve ne doporucena. Vse jde naklikat pres graficke prostredi.

mam novou verzi geojarry a znizely mi preddefinovane dotazy - querry. Mate to ně+kdo??

Posláno přes SZ…