GeoJarry 2.2.0 - v cestine!

Objevil jsem novy GeoJarry (kopiruju z readme)

Verze 2.2.0 (Říjen 2010)

• Vytvořen automatický instalační balíček
  • Přidána lokalizace do českého jazyka
  • Nová sada ikonek
  • Postup stahování je nyní zobrazován i na panelu úloh ve Windows 7
  • Dle zvoleného jazyka jsou do systému instalovány lokalizované verze předpřipravených dávek a dotazů. Některé dávky a dotazy jsou rovnou ukládány i jako pluginy a zobrazovány na nástrojové liště GeoGetu.
  • Přidána možnost stahovat keše dle bookmark listů. Stažené keše je možno nechat automaticky otagovat zvolenou kategorií a hodnotou tagu. Některé oblíbené bookmarky jsou rovnou obsaženy v české lokalizaci programu
  • Přidána možnost zaznamenávat do log souboru přístupy na webové servery
  • Přidán indikátor průběhu při zpracovávání dávek
  • V SQL příkazech je možno používat proměnnou %GEOGET_OWNER%
  • Nová šablona s SQL příkazem. Lze pomocí ní jednoduše zobrazit keše, na kterých má uživatel GeoGetu více než jeden log "Found it"
  • Nová předuložená dávka. Lze pomocí ní jednoduše zobrazit keše, na kterých má uživatel GeoGetu více než jeden log "Found it"
  • Odebrána možnost stahovat keše ze serveru Geocaching.com pouze se základními informacemi. Díky změnám na serveru to již není možné.
  • Upraveny dotazy do databáze GeoGetu - zjednodušena záložka filtry. Odebrána možnost filtrovat body dle přítomnosti listingu v databázi a dle posledního data aktualizace. Tyto funkce nyní podporují samotné filtry GeoGetu a nejsou již potřeba
  • V názvu a popisu jednotlivých maker již není zobrazováno číslo nainstalované verze GeoJarry
  • Odebrána možnost skrývání záložky s SQL příkazy v dotazech do databáze GeoGetu.

% Celý balíček byl upraven a je nyní možno jej překládat do dalších jazyků
% Soubor geojarryw.exe je nyní umístěn v podadresáři \script\geojarry\
% Změna formátu a umístění konfiguračního souboru. Soubor gj2.config.pas je nyní umístěn v adresáři \script\geojarry\
% Pro uložení přihlašovacích informací na servery Groundspeaku je nyní používán sdílený konfigurační soubor groundspeak.config.pas ve složce \script\
% Úprava formátu ukládání dotazů a dávek. Při instalaci dochází k automatické aktualizaci formátu.
% Obnoven seznam kategorií waymarků
% Mnoho drobných oprav a změn

Uloz.to | geojarry 2.2.0.zip
http://www.uloz.to/6332098/geojarry-2-2-0-zip

Nainstalováno, vyzkoušeno stahování a nahrávání plus generování statistik přes GgStat a AutoStat…vše funguje :slight_smile: Čili super :slight_smile:

P.S. Nezapomenout ve Správci pluginů, v záložce Konfigurace pluginů vyplnit znovu u položky "groundspeak" přihlašovací jméno a heslo na geocaching.com :wink:

Jdu se mrknout, co to ještě umí :slight_smile:

P.P.S. Spousta kačerů jistě ocení dávku "Zobrazit vícenásobné nálezy" :slight_smile:

Ono to s tim nevyplnenim jmena a hesla nebude tak horke. Ja to samozrejme neudelal, ale GJ si me pohlidal a pri prvnim pusteni se na jmeno a heslo slusne zeptal…

Jinak pekny pocin. Jdu se mu mrknout na kobylku!

Zajímavé… ty ikonky jsou šílený, ale člověk si asi zvykne B) Je fajn, že kolegové v USA dbají na jazykové verze i soulad s GG :DB) Škoda, že po přeinstalování plný okno chybových hlášení… :frowning:

[i]~~~ 26.10.2010 23:18:13 D:\GeoGet\data\script\geojarry\lang_specific\cs\gj2.exec.Keše-HledatNové(posl.500,Domácíúzemí).batch.plugin.ggp.pas ~~~
[Chyba] D:\GeoGet\data\script\geojarry\lang_specific\cs\gj2.exec.Keše-HledatNové(posl.500,Domácíúzemí).batch.plugin.ggp.pas(20:9): Unknown identifier ‘Init’

[Chyba] D:\GeoGet\data\script\geojarry\lang_specific\cs\gj2.exec.Keše-Nalezené(všechny,MéLogy).query.plugin.ggp.pas(20:9): Unknown identifier 'Init'

~~~ 26.10.2010 23:18:13 D:\GeoGet\data\script\geojarry\lang_specific\cs\gj2.exec.Keše-OznačitNovéNálezy(posl.40).batch.plugin.ggp.pas ~~~
[Chyba] D:\GeoGet\data\script\geojarry\lang_specific\cs\gj2.exec.Keše-OznačitNovéNálezy(posl.40).batch.plugin.ggp.pas(20:9): Unknown identifier 'Init'

~~~ 26.10.2010 23:18:13 D:\GeoGet\data\script\geojarry\lang_specific\cs\gj2.exec.Keše-Založené(všechny,VšechnyLogy).query.plugin.ggp.pas ~~~
[Chyba] D:\GeoGet\data\script\geojarry\lang_specific\cs\gj2.exec.Keše-Založené(všechny,VšechnyLogy).query.plugin.ggp.pas(20:9): Unknown identifier 'Init'

~~~ 26.10.2010 23:18:13 D:\GeoGet\data\script\geojarry\lang_specific\en\gj2.exec.GeocachesIFound(all,MyLogs).query.plugin.ggp.pas ~~~
[Chyba] D:\GeoGet\data\script\geojarry\lang_specific\en\gj2.exec.GeocachesIFound(all,MyLogs).query.plugin.ggp.pas(20:9): Unknown identifier 'Init'

~~~ 26.10.2010 23:18:13 D:\GeoGet\data\script\geojarry\lang_specific\en\gj2.exec.GeocachesIOwn(all,AllLogs).query.plugin.ggp.pas ~~~
[Chyba] D:\GeoGet\data\script\geojarry\lang_specific\en\gj2.exec.GeocachesIOwn(all,AllLogs).query.plugin.ggp.pas(20:9): Unknown identifier 'Init'

~~~ 26.10.2010 23:18:13 D:\GeoGet\data\script\geojarry\lang_specific\en\gj2.exec.Geocaches-MyNewFinds(mark40Newest).batch.plugin.ggp.pas ~~~
[Chyba] D:\GeoGet\data\script\geojarry\lang_specific\en\gj2.exec.Geocaches-MyNewFinds(mark40Newest).batch.plugin.ggp.pas(20:9): Unknown identifier 'Init'

~~~ 26.10.2010 23:18:13 D:\GeoGet\data\script\geojarry\lang_specific\en\gj2.exec.Geocaches-SearchNew(last500,Homearea).batch.plugin.ggp.pas ~~~
[Chyba] D:\GeoGet\data\script\geojarry\lang_specific\en\gj2.exec.Geocaches-SearchNew(last500,Homearea).batch.plugin.ggp.pas(20:9): Unknown identifier 'Init'
[/i]

Ja to mel uplne bez problemu. Instaloval jsi to z gipu?

EDIT: rekl bych, ze ne, protoze to jsou pozustatky predchozi verze. pri instalaci z gipu se mi vse stare krasne vymazalo.

Ano, instaloval jsem z gipu. Když jsem ho pustil prvně, vyběhlo milion chybových oken a musel jsem GG sestřelit… Pak znovu instalace na druhý pokus, zdá se že vše šlape jak má a jen ta chybová hlášení v konzole…

Chybova hlaseni - tim myslis jako hlasky instalatoru, ze budou upraveny tve stare davky/dotazy na kompatiblitu s novym formatem?

Instalace mi problehla v poradku, zadna chybova hlaseni v konzoli nemam.
Zkus to nainstalovat jeste jednou :wink:

Co jsem tedka zkousel instalovat v uplne cistem geogetu, tak tam pada instalator GJ pri zarazovani ikonek do skupin (menu pluginy) - to je zpusobeno chybou v geogetu, ktery se snazi pristoupit k neexistujicimu souboru. Da se to vyresit tak, ze nejprve priradite nejaky plugin do skupiny a ulozite. Potom uz instalace probehne OK.

jj, třetí instalace a je to už OK.

Stalo se mi úplně to samé jako Sobíkovi. A taky stačilo znovu přeinstalovat. Ale jinak stačí jen ručně vymazat složku "lang_specific" a chybové hlášky už otravovat nebudou.

Co tak ctu kod instalatoru, tak slozka lang_specific ma byt pri instalaci uplne vymazana. Tedy muzete pritlacit a pokud tam nekomu zustane, smaznout ji klido rucne.
Nicmene pokud tam zustane, znaci to divnou chybu pri instalaci.

u mne vše v cajku, jen jsem si musel něco ponastavovat

Taky jsem musel nastavovat, ale pri prvni instalaci z GIP mi to projelo, hodilo mi to moznost precist readme a nakonec to "zakoncilo" temito chybama:

Musel jsem Geoget doslova sestrelit. Potom jsem zkusil znova nainstalovat a uz to slo. Jinak znatelny posun v ikonkach i pocesteni, super!

Perfektní práce, velký dík neznámým autorům!
Instalace (GG na flešce v XP) i provoz bez problémů.

Ahojky,
Mám dotaz na medwyn_cz. Jak bude fungovat v novém GJ tvoje makro "Geocaches - CZ kompletni aktualizace z APQ"? Po nainstalování nového GJ toto mi přestalo jít. Díky.

Archi1: dozvis se primo na strankach projektu APQ :wink:

Tohle vyresime v soukromych kruzich.

Nainstaloval jsem nový GJ - všechno pěkné, GIP super, ale musel jsem se vrátit k předchozí verzi. Chybí mi totiž možnost stáhnout seznam keší bez stahování listingů. Teď to stahuje všechno, i když dané keše v GG už mám. PQ mi na toto nevyhovují, protože se stahuje vždy celý výběr, nelze mít přírůstky od minula.

přírůstky jdou, ale musíš si na ně nastavit Batch

Dělá mi to samé, odkaz na readme během instalace nefunguje. A zrovna když už je to tak pěkně v češtině :slight_smile: Bez zobrazení readme vse OK.

Jen nevím, je to v pořádku, že geojarryw.exe je identicky v datovém (a bez něj to nefachá) i ve scriptím adresáři?

plavcik: smaz si adresar "lang_specific" a bude to v pohode :wink: